Har du problemer med dit Headset fra Hellberg, eller bare brug for generel hjælp til opsætning, så har vi opsat en guide med de vigtigste huskepunkter og processer for at du kan komme i gang med dit headset.

Læs mere
Har du problemer med dine høretelefoner fra ISOtunes, eller bare brug for generel hjælp til opsætning, så har vi opsat en guide med de vigtigste huskepunkter og processer for at du kan komme i gang med dit headset.

Læs mere
Vi har her på Toolster.dk masser af værktøjsvogne, men viste du at du kan designe din helt egne . Så slipper du for at betale få en masse værktøj som du ikke for brug for.

> Læs mere
For at kunne arbejde godt og effektivt er det vigtigt at arbejdstøjet sidder ordentligt. Og heldigvis er der sket utroligt meget med arbejdstøjet de senere år. Der er kommet nye materialer som Condura, der gør arbejdstøjet mere slidstærk, så det holder til hårdt arbejde på byggepladsen eller i værkstedet. Det helt nye er at det slidstærke tøj nu også fås med stretch, så det giver efter kroppens bevægelser når man arbejder i skæve stillinger.

> Læs mere
Det er altid dig, som bruger der har ansvaret for at kontrollere nøjagtigheden af din rotationslaser før du bruger den, og det er ikke spor svært.

> Læs mere
Det er ikke ligegyldigt, hvilken støvsuger du vælger. En industristøvsuger skal være mærket med L, M eller H (lav, medium eller høj) Bogstaverne angiver, hvor meget støv filtrene tilbageholder. Så alt efter hvilke arbejdsopgaver, man har skal man købe støvsuger derefter.

> Læs mere
Har du en opgave hvor du skal lave noget der støver og du ikke må genere omgivelserne. Det kan være renovering af et badeværelse, vinduesudskiftning i et kontormiljø eller lign. Så kan du nemt lave en støvvæg med en Cover støvvæg.

> Læs mere
Sten, beton og armeringsstål er nogle af de hårdeste materialer i et byggeri. Så derfor kræver skæring og slibning i disse materialer det rigtige grej.
Diamantværktøj består af f.eks. skæreskive med på loddet segmenter som består af et bindemiddel der er blandet med små diamanter og presset sammen under højt tryk. Det er diamanterne i overfladen af segmenterne der gør arbejdet nå du sliber, skære eller borer.

> Læs mere
Alt for mange støvsuger går til fordi de ikke bliver vedligeholdt ordentligt. Følger du disse to råd vil din støvsuger holde i årevis og den vil suge bedre i den tid du bruger den.

> Læs mere
Det er vigtigt at have styr på filter typer når man skal vælge åndedrætsværn, da et forkert filter kan have helbredsmæssige eller fatale følger.
Man kan dele åndedrætsværne ind i 3 hovedgrupper filtermasker, turbomasker og friskluftanlæg. De renser alle tre indåndings luften, men kun den sidste type beskytter imod iltmangel.

> Læs mere
Affugter bruges for det meste til udtørring af overskydende fugt i nybyggerier og til udtørring af rum eller hus efter vandskader. I disse situationer arbejder man tit imod tiden og man vil gerne have fugten væk hurtigst muligt for at undgå følgeskader fra fugten.
Så for at få mest effekt ud af din affugter, er her nogle gode råd.

> Læs mere
Står du og overvejer at købe en dyre laser og er i tvivl om den kan det du skal bruge den til eller har du en opgave hvor du tror at en laser ville kunne hjælpe dig.

Så kontakt os på 97151500 eller info@toolster.dk så får vi en konsulent til at kontakte dig. Så kan i få en snak om hvad vi kan tilbyde. I nogle tilfælde vil vi også komme ud og demonstrer laseren der hvor du skal bruge den.

> Læs mere
Det anbefales ikke at fuge om vinteren hvis temperaturen er under 5 grader, men det kan lade sig gøre hvis man tager følgende forholdsregler. Men husk at det er eget ansvar, da producenterne skriver +5 grader.


> Læs mere
Det er vigtigt at vælge den rigtige alt efter hvilket produkt man skal omrøre eller blande. Bruger man den forkerte kan risikere at man ikke for de egenskaber i et produkt som man ønsker. Man kan få blandet for meget luft i eller slet ikke få det blander ordentlig.

> Læs mere
Husk at der skal anvendes faldsikring, så snart arbejdet foregår i mere end 2 meters højde!

Inden arbejdet påbegyndes skal man være sikker på, at der er tilstrækkelig frihøjde i tilfælde af et fald. Altså at udstyret ikke er for langt så det ikke når at udløse inde man rammer jorden.

Kontroller anker punkterne inden du fastgør dit faldsikringsudstyr.

> Læs mere
Rengøring
Hvis laservinduet er snavset, skal man gøre det rent med en blød klud eventuelt fugtet med lidt vand. Hvis laseren er våd, skal den tørres omhyggeligt og først pakkes ned i kufferten eller tasken, når den er helt tør. Ellers kan der dannes kondens i laseren, hvilket kan ødelægge elektronikken.

> Læs mere
Er du på udkik efter en større Nilfisk gulvasker, fejemaskine, hedtvandsrenser eller lignende vil vi hos Toolster meget gerne hjælp dig med at træffe det rigtige valg. Der kan være mange spørgsmål og udfordringer som man ikke kan læse sig svar til på nettet.

> Læs mere
Har din laser været ude for at fald og du har du kontrolleret den og er den ikke er inden for tolerancen på de 3mm kan Toolster hjælpe dig med at få den kalibreret.

> Læs mere
Det kan være svært at finde ud af hvilken rotationslaser man skal købe. Hos Toolster sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at træffe det rette valg. Går spørgsmålene ud over vores viden har vi mulighed for at trække på konsulenterne fra geo-Fennel, Leica og Spectra så du kan få den helt rette vejledning. Du kan se en lille test af de mest solgte rotationslaser som dækker langt de fleste behov her.

> Læs mere
Afstandsmålere bliver hele tiden udviklet og forbedret med funktioner som kan hjælpe dig til at tager de rigtige mål hurtigt og præcist. De er efterhånden små lomme computere der kan udregne komplicerede formler så du på afstand kan måle højder, hældninger, arealer, diameter mm. Man kan med nogle afstandsmåler overføre mål direkte til sin smartphone eller tablet.

> Læs mere
Det er vigtigt at man vælger den rigtige varmekilde når man skal opvarme nybyggeri, industrihaller og  landbrug. Man skal have styr på størrelsen af rummet hvor meget man ønsker at temperaturen skal være samt hvilken varmekilde der er mest hensigtsmæssigt og økonomisk.

> Læs mere
Har du svært ved at vælge den rette krydslaser kan du måske blive lidt klogere på dit valg ved hjælp af denne test. Her kan du læse om funktioner på forskellige typer af krydslaser. Fælles for dem alle er at det er kvalitets krydslaser som har tydelige laserstreger der sikre præcise opmålinger.

> Læs mere
Der findes mange forskellige modeller af værktøjsvogne, både store og små. Ofte kan det være svært at vurdere hvilken en man skal have fat i, især fordi alle har forskellige præferencer, kriterier og behov. Her kan du læser om udvalgte modeller i forskellige modeller og prisklasser, som gerne skulle hjælpe dig på vej med at vælge den helt rigtige værktøjsvogn ud fra de forskellige modeller af indhold og størrelse.

> Læs mere
Skal du have fat i den helt rigtige afstandsmåler til dine arbejdsopgaver? Det kan være svært at finde rundt i hvilken afstandsmåler man skal have, og hvilke funktioner der er nyttige for netop dig. Det kan være du måske falder over funktioner, du ikke førhen havde tænkte over, der kan smarte og gavnlige. Ved hjælp af denne test af forskellige typer afstandsmålere, kan du få et indblik i hvilke funktioner og typer af afstandsmålere der findes på markedet.

> Læs mere
Har du et bukkestillads og er du i tvivl om du opstiller det korrekt kan du finde en video vejledning på hvordan du opstiller et bukkestillads sikkert samme tid med du overholder de nyeste regler for opstilling af bukkestilelads. Se demonstrations videoen her.

> Læs mere
Industristøvsugere fra Starmix kan fås i klassificeringen L, M og H, alt efter hvad du skal bruge din industristøvsuger til. Det er vigtigt at kontrollere hvilket miljø den skal bruges i og hvilke støvpartikler der kan være tale om på byggepladsen. I denne test vil du kunne læse nærmere om Starmix industristøvsugere med klassificeringen L, M og H. Det vil give dig en hjælp til hvilken industristøvsuger du skal have, og hvilke krav der er for en L, M og H støvsuger så du får den helt rigtige til byggepladsen eller dit værksted.

> Læs mere
Når du køber en ny Festool maskine hos Toolster er du sikker på at du ikke køber noget der ikke lever op til dine forventninger. Toolster registrer nemlig maskinen til Festool All-inclusive garanti for dig inden vi sende den ud til dig. Og en af fordelene i  Festool All-inclusive er at du kan teste maskinen i op til 15 dage inden du bestemmer dig for købet.

> Læs mere
Har du brug for at skære dybe snit i beton emner eller metalprofiler kommer du ikke uden om Husqvarna benzinkapsave. Husqvarna benzinkapsav serien, er blandt markedets bedste og mest driftssikre kapsave og de er foretrukket blandt boreskære folk, betonstøber og anlægsgartner. Selvom Husqvarna benzinkapsav er robuste og driftssikre skal man stadig vedligeholde dem. Her har Toolster lavet en guide om hvordan man bruger og vedligeholder Husqvarna kapsave, så man får størst glæde af den samt så man har en driftssikker kapsav i mange år frem.

> Læs mere
Arbejdstilsynet har skærpet kravet for støvsuger som bruges på danske byggepladser for at sikre håndværker mod luftforurening og indånding af sundhedsskadeligt støv.
Vi vil hos Toolster gerne hjælpe med at vælge den rigtige støvsuger, så alle kravene overholdes og i kan koncentrer jeg om at arbejde.

> Læs mere
*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.