Toolster er din online Festool Partner

Ønsker du at gøre dine byggeprojekter både lettere og bedre, så er det helt klart en fordel at anvende produkter fra Festool. Festool leverer et bredt sortiment af forskelligt værktøj, hvilket betyder, at du altid kan finde noget, som passer til dit kommende byggeprojekt. Du kan finde et hav af Festools produkter hos Toolster, hvor vi udelukkende sælger værktøj af god kvalitet. Det er derfor oplagt at gå ind og se vores sortiment i gennem, hvis du skal bruge noget værktøj, som kan hjælpe med at gøre din byggeproces en hel del nemmere.
De rette værktøjer spiller en meget stor rolle, hvis du gerne vil have, at dit byggeprojekt bliver en succes. Det kan være alt fra at sætte hylder op til at bygge dit eget plankebord. Hvad end det er et større eller mindre projekt du har gang i, så kan det rette værktøj gøre en stor forskel. Du kan derfor altid finde dit nye Festool værktøj hos Toolster, hvis du har dit helt eget byggeprojekt, som skal ordnes.

Altid fokus på god kvalitet


Hos Toolster sælger vi udelukkende værktøj af den bedste kvalitet. Dette betyder også, at du kun kan finde produkter fra et fåtal af dygtige og særligt udvalgte producenter. Vi handler ikke med hvem som helst og vælger derfor kun de producenter, som vi mener har nogle gode produkter af topkvalitet. Det er blandt andet producenter såsom:
-Festool
-Geo-FENNEL
-Husqvarna
-Starmix

Med topproducenter som Festool, kan du derfor altid være sikker på, at det værktøj, du køber hos Toolster, kommer til at fungerer godt og holde i mange år fremover. Mangler du noget værktøj til dit kommende byggeprojekt, kan du altså trygt handle hos Toolster.

Stort udvalg af Festool-værktøj


Hos Toolster kan du altid finde et bredt sortiment af Festool produkter. Vi tilbyder dig et stort udvalg, så du altid kan finde noget værktøj i god kvalitet, som passer til netop det projekt, du skal i gang med. Du kan blandt andet finde disse værktøjer fra Festool på vores hjemmeside:
-Dyksav
-Kantfræser
-Overfræser
-Slibepapir
-Støvsuger
-Betonsliber

Dette er blot et overblik over nogle af de mange Festool produkter, du kan finde hos Toolster. Der er derfor altid en god mulighed for at finde netop det værktøj, du står og mangler.

Topkvalitet til gode priser


Som sagt så kan du altid være sikker på at modtage god kvalitet, når du køber Festool værktøj hos Toolster. Dette betyder dog ikke, at du kommer til at betale i dyre domme, når du handler hos os. Tværtimod så kan du være sikker på at få konkurrencedygtige priser, som er nogle af de bedste på markedet. Vi giver dig altid prisgaranti på alle vores produkter, hvilket betyder, at du aldrig kan få en bedre pris hos andre konkurrenter. Du kan derfor altid være sikker på, at det er den bedste pris du får, når du handler hos Toolster. Vi sikrer dig både god kvalitet og en god pris.

Inden for slibning er de også meget innovative, og de laver nogen af markedets bedste slibemaskiner, herunder excenterslibere, rystepudsere og betonslibere. For at bruge din slibemaskine, skal du selvfølgelig bruge slibepapir eller slibekopper. Her er Festool også utrolig innovative, og har produkter som hjælper dig til den perfekte finish, uanset hvilket materiale du arbejder i.

Skal du lave den perfekte kant eller samling, så er Festool også i særklasse. De har overfræsere og kantfræser i mange størrelser, som kan hjælpe dig til den perfekte afslutning. Domino samlingsfræsere er et unikt system, som bruges til at lave flotte og stærke samlinger i træ.

Når du saver, sliber og fræser, kan du ikke undgå at det støver, så for at sikre et rent og sikkert arbejdsområde, finder du her et udvalg af Festool støvsugeer i topklasse.

3 års garanti – det betaler sig at købe kvalitet. Festool tilbyder dig 3 års garanti, hvis maskinen bliver registreret på deres hjemmeside. Når du købe Festool el-værktøj hos os sørger vi for at registrer det for dig.
Få nyheder og tilbud først!