Toolster er din online Festool Partner

Inden for slibning er de også meget innovative, og de laver nogen af markedets bedste slibemaskiner, herunder excenterslibere, rystepudsere og betonslibere. For at bruge din slibemaskine, skal du selvfølgelig bruge slibepapir eller slibekopper. Her er Festool også utrolig innovative, og har produkter som hjælper dig til den perfekte finish, uanset hvilket materiale du arbejder i.

Skal du lave den perfekte kant eller samling, så er Festool også i særklasse. De har overfræsere og kantfræseer i mange størrelser, som kan hjælpe dig til den perfekte afslutning. Domino samlingsfræsere er et unikt system, som bruges til at lave flotte og stærke samlinger i træ.

Når du saver, sliber og fræser, kan du ikke undgå at det støver, så for at sikre et rent og sikkert arbejdsområde, finder du her et udvalg af Festool støvsugeer i topklasse.

3 års garanti – det betaler sig at købe kvalitet. Festool tilbyder dig 3 års garanti, hvis maskinen bliver registreret på deres hjemmeside. Når du købe Festool el-værktøj hos os sørger vi for at registrer det for dig.
Få nyheder og tilbud først!