Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Med STARMIX får du en prof støvsuger med masser af kraft

Derfor skal du vælge en støvsuger fra Starmix


Det kan være meget farligt at indånde det byggestøv, der findes på byggepladsen. Det er også af og til tilfældet, at byggestøvet er farligt, og her er en støvsuger fra Starmix et godt redskab at have, så du kan støvsuge alt det farlige støv op uden problemer.

Samtidig får du med flere af støvsugerne fra dette tyske mærke den smarte teknologi, der selv kan rense filteret, mens du bruger støvsugeren, så du ikke skal gå på kompromis med hverken brug, styrke eller sugeevnen - smartere bliver det ikke.

Du kan også nyde godt af at få en støvsuger, der er lavet til både at kunne håndtere støv og vand – dette gør støvsugeren fra Starmix uendeligt anvendelig til alle situationer på byggepladsen.

Det giftige byggestøv kan også suges op


Der findes situationer, hvor du kommer til at blive udsat for den type af byggestøv, der er meget giftig og skadelig, blandt andet asbest. Her er det smart, at du kan få støvsugerne fra Starmix i forskellige klasser, så de kan håndtere de forskellige typer af farligt støv.

Det betyder, at du blandt andet kan få en støvsuger, der kan håndtere H-klassen, hvor du finder de farlige former for byggestøv. Hvis du er i tvivl om, hvilken støvsuger fra Starmix, du skal vælge til dit næste byggeprojekt, så bør du tage fat i os her hos Toolster, så vi kan rådgive dig til at finde den bedste støvsuger til netop dine behov og byggeprojekter.

En støvsuger til enhver situation


Det er altid en god idé at have produkter, der kan tilpasse sig enhver situation, og som altid er en trofast følgesvend i de forskellige byggeprojekter. Her er Starmix et genialt valg, da de har både tør- og vådstøvsugere, der dermed kan bruges til alle situationer.

Hos Toolster har vi altid prisgaranti på vores støvsugere fra Starmix, og derfor kan du også være sikker på at finde markedets skarpeste priser her hos os. Det gør det nemmere for dig at vælge den bedste støvsuger til dit projekt.

Du finder samtidig også en masse forskelligt Starmix tilbehør, så du kan få et nyt filter til din støvsuger, eller nogle kraftige poser, der kan holde til det voldsomme materiale, disse støvsugere skal kunne suge op fra alle forskellige former for byggeprojekter helt uden problemer.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.