Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

 

Festool overfræser er den alsidige overfræser til den kvalitets beviste

Kvalitets håndoverfræsere til mange opgaver


Festool overfræser udmærker sig ved deres alsidighed og deres gennemtænkte funktioner som hjælper brugeren til et godt resultat hver gang. Så skal du lave perfekte profilering, notning, falsning, fræsning af sinker er du godt hjulpet men en overfræser fra Festool.

Der er mange fordele ved en overfræser fra Festool


Enkel og nem betjening når der skal stilles om til andet værktøj takket være det indbyggede spindelstop. Hurtig og præcis indstilling af fræsedybde med en tolerance på ned til en tiendedel millimeter. Sikke for både bruge og maskine på grund af hurtig motorbremse og MMC elektronik som overvåger temperaturen på motoren.

God udsugning sikre et godt arbejdsmiljø


Det indbygget spånudsugning i sålen sikre med den rette støvsuger et godt og sundt arbejdsmiljø for brugeren da største delen af støvet fjernes effektivt. En anden vigtig grund til at få opsamlet fræsestøvet fra arbejdets området er at det giver bedre forhold for fræsejernet at arbejde i samt bedre udsyn for brugeren. Arbejd renere og sundere med en original Festool støvsuger til din Festool overfræser.

De smarteste løsninger ligger i systemet


Med en kvalitets overfræser fra Festool har du adgang til et stort system af tilbehør som gør det nemmere at fræse selv de mest avancerede udfræsninger. Fræse systemet fra Festool er alsidig og indeholder føringsskinne, fræsersystem, skabelonsystem, hulrækkesystem og forbindelsessystem samt meget mere. Se vores udvalg HER.

Hovedanvendelser med en Festool overfræser


Her er nogle af de hovedanvendelser du kan bruge din Festool overfræser til. Men det er selvfølgelig kun fantasien som sætter grænser. Afrunding, affasning, falsning og profilering af kanter samt udfræsning til beslag ved hjælp af en skabelon og en kopiring. En Festool overfræser kan også bruges til etablering af hulrækker på møbler og skabe med hulrækkesystemet LR 32 og udfræsning af træsamlinger med VS 600.

Overfræser fra Festool i tre vægtklasser


Festool laver overfræser i tre serier. OF 1010 som er lille, alsidig og ekstremt let at bruge og håndtere. OF 1400 der er den ideelle kombination af kraft, stabilitet og komfort. Og til sidst sværvægteren OF 2200 der er et kraftværk til meget krævende opgave hvor power og stabilitet er en nødvendighed uden det går udover høj ergonomisk komfort.  Alle overfræser fra Festool leveres i forskellige leveringsomfang af tilbehør og varianter.

God arbejdsløst!

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.