Test af krydslaser

Test af krydslaser

Der findes utrolig mange forskellige krydslaser på markedet. De ser alle meget forskellige ud og de fås i mange prisklasser. Her har vi lavet en test af krydslaser og fortæller lidt om forskellen på de typer der fås. Man kan købe krydslaser helt ned til få hundrede kroner fra tvivlsomme producenter som ikke er specialiseret i at lave laser til brug i byggeri og renovering. Mange af de billige krydslaser har en dårlig præcision og en meget svag laserstråle, som kun kan ses på kort afstand og som er tyk og sløret som gør det er svært at definere den. Hos Toolster levere vi kun krydslaser af højkvalitet, som er produceret af top laser producenter som Leica, geo-Fennel og Spectra.

geo-Fennel FL 10-Cross krydslaser – Den prisbillige krydslaser

Super smart lille og handy krydslaser til mindre opgaver hvor man vil være sikker på et godt resultat. Uanset hvor du har noget at måle - vil resultatet overbevise dig. FL 10-Cross har mange anvendelsesmuligheder - tilpasning af vægfliser, indstilling til boring af huller, overførsel af niveauer eller præcis placering af døre og vinduer. FL 10-Cross krydslaser laver en vandret og en lodret laser linje, som kan lave et 90° kryds. Den er meget nem at betjene, da den kun har en on/off knap og så er den klar til brug. Som en sikkerhed har den en optisk alarm, hvis den står uden for selvnivelleringsområdet, så du ikke kan komme til at lave en forkert opmåling. Du har dog mulighed for at låse laserpendulet og stille laseren skråt hvis du vil lave en bevist hældning.

FL 10-Cross kan monteres på væg med søm eller skrue samt monteres på treben med ¼” gevind.
Alt i alt en lille professionel kvalitets krydslaser til overkommelig pris, som et godt alternativ til billige no-name.

Se geo-Fennel krydslaser FL 10-Cross HER

geo-Fennel FL 40 3-liner krydslaser – Nyeste udgave af en klassiker

FL 40 3-liner er en populær krydslaser, som er et rigtigt godt valg hvis du har brug for en lidt mere avanceret krydslaser med mulighed for at lave et laserkryds samt en lodret laserlinje som er i en 90° vinkel på hinanden. Den har altså 1 vandret linje og 2 lodrette linjer i 90° vinkel. Den nyeste udgave af FL 40 3-linjer har en kraftigere laserdiode med en nøjagtighed på ± 3 mm/10m. Laserstregen kan ses på op til 20m alt efter lysforhold. Har man brug for at arbejde med krydslaseren på længere afstande har den en puls funktion, som gør at den kan arbejde sammen med de fleste lasermodtagere. Det gør at den har en rækkevidde ud på 60m.

Med geo-Fennel FL 40 3-linjer får du en alsidig krydslaser, som klare mange opgaver hvor man har brug for hurtige og præcise nivelleringer når man eksempelvis laver installation, fliselægning, maling, tæppelægning, køkkenopsætning. Lille god krydslaser til små penge.

Se geo-Fennel krydslaser FL 40 3-linjer HER

geo-Fennel multi krydslaser Geo6X - 3 x 360° laserlinjer der giver 6 laserkryds

Geo6X har stort set alt hvad man kan forlange af en god krydslaser. Den har 3 laser plan der laver et 360° gitter af laserstreger, som laver hele 6 laserkryds. De vil sige at hvis man stiller den midt i et rum har man et laserkryds på alle fire vægge samt på gulv og loft. Du kan altså overflytte punkter fra væg til væg samt fra gulv til loft. Det giver dig uanede muligheder når du skal bygge skillevægge eller montere emner. En smart detalje er at den har magneter så den kan monteres på stållægter ved skillevægsopsætning mm.
Meget synlige laserstråler som er blandt de kraftigste for en krydslaser, som kan ses på op til 60m alt efter lysforhold. Skal du arbejde på længere afstande kan man bruge den sammen med en lasermodtager, som øger arbejdsområdet op til 120m.

Se geo-Fennel krydslaser Geo6X - 3 x 360° HER. geoFennel Geo6X krydslaser findes også i en KIT version som leveres med multifunktionsholder samt indbygget genopladelige li-ion batterier og i kuffert. KIT versionen af geoFENNEL Geo6X fås både med rød laserdiode eller grøn rødlaserdiode. Se dem HER.

Hos Toolster har vi et meget stort udvalg af de bedste krydslaser til professionelt brug se vores store udvalg af krydslaser lige HER.

Har du brug for råd og vejledning om krydslaser kan du kontakte Toolster på 97151500 eller på info@toolster.dk

Toolster -stærkest i værktøj
Få nyheder og tilbud først!