Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

 

Leica Lino L4P1 Linjelaser
Forventet levering 2-5 dage
Leica Lino L4P1 Linjelaser
Forventet levering 2-5 dage
PLS Streglaser PLS 180 Grøn
Forventet levering 1-3 dage
PLS Streglaser PLS 180 Grøn
Forventet levering 1-3 dage
SPECTRA Streg/Punkt laser LT52R
Forventet levering 1-3 dage
SPECTRA Streg/Punkt laser LT52R
Forventet levering 1-3 dage
HULTAFORS KRYDSLASER GRØN SÆT
Forventet levering 2 - 4 dage
HULTAFORS KRYDSLASER GRØN SÆT
Forventet levering 2 - 4 dage
Hos Toolster har vi prisvenlige linjelasere såsom GeoFENNEL FL40, der har fremadrettet kryds og en lodret streg, der er vinklet 90 grader på den anden. Men vi har også linjelasere i den lidt dyrere ende fra Spectra med grøn selvnivellerende laser, der kan danne 5 laserkryds. Uanset hvad du er til, eller hvad du har brug for, bør du kunne finde en god linjelaser hos os.

Husk at vi gerne vejleder og guider dig samt demonstrerer flere af vores linjelasere på byggepladsen, hvis der er brug for det. Det er en fast del af vores service, som du gratis kan gøre brug af.

Linjelaser med krydsHos Toolster har vi det, vi også kalder for linjelaser med kryds – eller blot krydslaser. Det er blot en linjelaser med vandret og en lodret laserstråle. De er særligt gode, når elementer såsom fliser skal sidde vinkelret, eller når der skal sættes en brusevæg op. Den er derfor en naturlig videreudvikling af en linjelaser.

Disse har vi et relativt stort udvalg af fra de bedste producenter på markedet. Har du derfor brug for både vandrette og lodrette linjer til din renoverings- eller byggeopgave, kan du med fordel tage et kig i vores sortiment. Vi guider dig gerne, så du får den rette linjelaser med kryds med dig hjem.

Robuste linjelasere, der tåler at blive brugtI vores sammensætning af linjelasere har vi lagt vægt på at udvælge modeller, der er lavet til at blive brugt professionelt. Det sikrer nemlig, at kvaliteten er så høj, som vi ønsker, vores produkter skal være. Men det sikrer også, at du kan være helt sikker på, at linjelaseren virker, når du har brug for den.

Alle linjelasere er fremstillet i robuste materialer, der både tåler fald mod beton, støvede miljøer og fugtige forhold. Alt dette skal naturligvis ses med måde, da ekstreme forhold eller hyppige fald naturligvis over tid vil have en negativ påvirkning på laseren. Dog behøver du generelt ikke at bekymre dig over standen, da de er ment til at være holdbare og ekstra robuste.

Vi giver dig også gerne gode råd med på vejen til, hvordan du kan sikre en lang levetid på din linjelaser.

Prisgaranti på alle vores linjelasereDer er ingen grund til at give for meget for din nye linjelaser. I hvert fald ikke når du køber den hos os. For vi har sørget for at have prisgaranti på alle vores modeller, så du altid kan være sikker på at få en linjelaser til den billigst mulige pris. Selv er vi meget prisbevidste, og det skal komme vores kunder til gode. For værktøj er i forvejen ikke billigt.

Kig dig derfor gerne omkring i vores udvalg af linjelasere og se, om ikke du kan finde en eller flere, der både matcher dine behov og dit budget. Priserne, du ser, er allerede matchet og dermed billigere end hos mange andre forhandlere.

Skulle du alligevel lykkes med at finde samme model billigere hos en konkurrent, sørger vi naturligvis for at matche prisen med det samme, så du kan gå glad og tilfreds fra et køb hos os.

Kvaliteten er der naturligvis ikke gået ned på, da denne fortsat er på det højeste, selvom priserne er skruet så meget i bund som muligt. Vi ønsker blot en god handel for begge parter, hvilket kommer til syne i vores priser.

Linjelasere til håndværkeren og gør-det-selv typen


 
Selvom en linjelaser er et elektronisk og teknologisk vidunder i vores øjne, betyder det ikke, at den er kompliceret at benytte. Det gælder uanset, hvilken model du ender med at kaste din kærlighed på. Den kan derfor benyttes af håndværkeren, der jævnligt har brug for opmålinger på byggepladser samt af gør-det-selv typen derhjemme, der gerne vil være fri for vaterpas og tommestok til renoveringsprojekterne i boligen.

Der følger altid en manual med til vores linjelasere, og ellers kan du altid finde dem online under hvert produkt. Skulle du stadig være i tvivl om, hvordan du benytter dig af den valgte model, er vi også altid til rådighed enten på telefon eller på mail. Så hjælper vi dig hurtigt og nemt i gang med at bruge den. Se hele vores udvalg af laser her eller lasere og andre måleinstrumenter her!

Om det er til hobbybrug eller professionelt brug er vores udvalg udelukkende baseret på anerkendte producenter som GeoFENNEL, Spectra, BIHUI med flere. Så find gerne din favorit.

Pas altid på dine øjne ved brug af linjelaserEn linjelaser er utrolig smart sammenlignet med et vaterpas og tommestok. Men, du er også nødt til at være mere påpasselig, da laserstrålerne kan skade dine øjne. Undgå derfor så vidt muligt at se ind i laseren, når du benytter dig af den, da det sikrer, at dine øjne også er i god behold, når byggeopgaven er overstået.

Find en linjelaser blandt vores mange varianterVi vil så gerne hjælpe dig i mål med at finde en linjelaser, da vi ved, hvor meget nemmere bygge- og nivelleringsopgaver bliver at komme i gang med. Vi hjælper dig derfor gerne så vidt som til at komme ud og demonstrere udvalgte linjelasere for dig på byggepladsen, hvis det er nødvendigt for at tage det rette valg.

Ellers er du selvfølgelig også velkommen på vores lager i Ikast ved forudgående samtale. Så viser vi dig gerne vores linjelasere og eventuelt andre lasere frem, mens vi nøje fortæller om dem.

Kontakt os gerne på telefon 97 15 15 00 eller på mail info@toolster.dk.

Toolster – stærkest i værktøj.

 

 

Indkøbskurv

 

 Hurtig levering

 30 dages returret

 

 Prisgaranti på alle vare