Laserafstandsmåer - Laser til opmåling

Hos Toolster er du garanteret laser til opmåling og nivellering i særklasse. I vores sortiment af afstandsmålere finder du modeller til både gør-det-selv-manden og den professionelle håndværker. Det kan være en lille og handy opmåler med de mest basale funktioner eller en afstandsopmåler i den tunge ende med masser af funktioner, der henvender sig til fagfolk som landmålere, byggeteknikere osv.
Vores stærke felt af nivelleringsinstrumenter henvender sig primært til fagfolk i bygge- og anlægsbranchen, hvor afsætning af vinkler er en nødvendighed. Vores produkter er robuste samt udstyret med hurtig fokusering og fremragende optik for den præcise opmåling. Med det helt rigtige nivelleringsapparat kan du let og hurtigt lave en vinkelmåling og vinkelafsætning.
Søger du derimod et professionelt målehjul, finder du selvfølgelig også det her. Vores modeller er digitale og præcise i deres opmåling samt udstyret med ergonomiske håndtag, der gør det behageligt for dig at bruge dem. Blandt vores tilbehør finder du bl.a. adaptere, der gør lettere for dig at sigte over længere afstande og du reducerer dermed afvigelser til et minimum.

Find den rigtige afstandsmåler hos Toolster


Hos Toolster har vi et kæmpe udvalg af afstandsmåler i alle prisklasser vi har alt fra simple billige afstandsmåler til mere komplekse afstandsmåler som har en masse funktioner der kan hjælpe dig til hurtige men præcise opmålinger. Du vil altid kunne finde en til dit behov og til din økonomi. Altså Toolster har en afstandsmåler som er optimalt til både simple gør-det-selv opgaver og komplekse opgaver i bygge- og anlægsbranchen. Se vores udvalg af afstandsmåler HER.

Køb kvalitets målehjul til hurtig og effektiv opmåling af arealer


Skal du hurtigt lave opmålinger af større afstande eller arealer hvor det er for tidskrævende at bruge målebånd kan man med fordel bruge et målehjul. Et målehjul kan måle afstande på op til 10 km og kommer men for langt kan den tællebaglæns så man kan ralle præcist der hvor man ønsker. Et målehjul har typisk en præcision på 1 cm.
Køber men et digital målehjul har man også mulighed for at udregne arealet af ens opmåling og de har desuden en næsten uendelig måle kapacitet. Fælles for vores målehjul fra geoFENNEL og Metrica er at de er høj kvalitet og de bliver leveret i en transport taske.
Se vores udvalg af både analoge målehjul og digital målehjul HER.

Højdemåling og afstandsmåling på store afstande bruger men et nivelleringsinstrument


Med et nivelleringsinstrument fra geoFENNEL eller Spectra kan du måle præcise højder og afstande på meget store afstande. De er derfor velegnet til større byggerier eller store anlægspågave hvor man vil afsætte længder og højder.
En teodolit er et instrument til måling af retninger i det lodrette og vandrette plan, de bruges ofte af landmåler eller håndværker i byggebranchen til præcist at bestemme punkter og højde i naturen eller på byggegrunde.
Et effektivt instrument til afsætning af højde og vise højde forskelle på korte afstande i eksempelvis et hus er et slangevaterpas eller slangenivellerings apparat. Vi lagerfører et elektronisk slangevaterpas fra NIVCOMP. Probag slangenivellering er utrolig effektivt og nemt at bruge må man skal klodes op til et trægulv eller en træterrasse. Eller hvis man har et støbt betongulv hvor man vil finde lunker som skal efter spartles.
Se vores store udvalg af nivelleringsinstrumenter HER

Toolster  – specialister i måleinstrumenter


Har du spørgsmål vedrørende vores opmålingsinstrumenter, dine muligheder for levering eller måske det drejer sig om noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Toolster er specialister i måleinstrumenter og værktøj, og vi vil med glæde hjælpe dig godt på vej og besvare din henvendelse. Du kan ringe til os direkte på tlf. +45 97 15 15 00 eller skrive en mail til info@toolster.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, er du altid sikret høj værktøjsekspertise og professionel rådgivning. Toolster er nemlig stærkest i værktøj!
Få nyheder og tilbud først!