Køb Spectra laser hos Toolster - Vi har PRISGARANTI på Spectra laser

Toolster er din online Spectra laser forhandler - Få 3 års garantiSpectra lover 3 års garanti på alle deres rotationslasere, så dette vidner om at kvaliteten her er i top. De er kendte for deres høje præcision og deres logiske betjening. De er ligeledes bygget meget robuste, så de kan klare fald på beton fra 1 meters højde. Rotationslaserne fås i mange varianter, med eller uden fald, samt mange andre funktioner såsom selvnivellering, radiostyret fjernbetjening, scanningsfunktion og temperaturkompensering. Der findes således en model til ethvert behov.

Selvnivellerende linjelaser fra Spectra er blandt markedets bedste


En Spectra linjelasere er en god hjælp, når man opsætter fx vinduer, spær, skillevægge, lofte og køkkener, der kræver stor nøjagtighed. Linjelasere med kryds er velegnede til opsætninger, hvor det er vigtigt at der er noget der skal ligge 100% vinkelret.

Priklaser - Stort udvalg af kvalitets priklasere fra Spectra


Selvnivellerende  priklasere bruges typisk til overførsel af et punkt fra gulv til loft, eller til punkt overførsler fra væg til væg. Dette er en god, økonomisk løsning, hvis behovet ikke er så stort - fx for elektrikere.

Køb Spectra nivilleringsapparat og teodolit billigt hos Toolster


Deres program indeholder også teodolit og nivelleringsinstrumenter, som du kan bruge til nivillering og afsætnings opgave på byggepladsen.

Spectra rørlægningslaser spare dig for masser af tid og hjælper til det perfekte fald


En Spectra rørlægningslaser er et uundværligt instrument, hvis du skal ligge kloakrør hurtigt og præcist.
Afstandsmålere og lasermodtagere er også en af Spectra´s kompetencer.  Også af disse har vi et stort udvalg, som er med til at gøre dit arbejde med opmåling helt præcist.

Få råd og vejledning om valg af Spectra rotationslaser hos Toolster


Har du spørgsmål til Spectra laser kan su kontakte Toolster og få råd og vejledning. Vi er i tæt dialog med Spectras eksperter som står klar til at demonstrer deres laser for dig.

Kontakt Toolster på 97151500 eller på info@toolster.dk så finder vi en løsning som passer dig.
Få nyheder og tilbud først!