Fri fragt
Fri fragt hele juli
27 dage 19 timer 7 minutter 2 sekunder
 
Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

 

ALT i laser til byggeri, anlæg og landbrug ✓ Vi har varerne til dig

Søger du en god rotationslaser, linjelaser, maskinmodtager, rørlægningslaser eller andet til professionelt brug er du kommet til den rette webshop. Vi har det bedste udvalg af laser fra førrende producenter som geoFENNEL, Leica, Spectra, Hultafors og PLS.
Hos Toolster kan du få råd og vejledning om valg af laser udstyr inden du køber. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandør som gerne tager kontakt til dig og råder og vejleder over telefonen. De har mange års erfaring med salg og brug af laser. Kræver det en demonstration af laseren kan man også arrangere et møde på byggepladsen eller værkstedet vor den pågældende laser bliver gennemgået og demonstreret. Det sikre dig det optimale udbytte af laseren så du kan spare mest mulig tid i hverdagen og får det perfekte resultat.

Vi har de rigtige priser på vores laser


Derfor kan vi tilbyde PRISGARANTI til alle vores kunder. Når du handler hos os er du sikret at du ikke betaler for meget for din linjelaser, rotorlaser eller andet laser udstyr.

LEICA, Spectra PLS laser og geoFENNEL - Kun det bedste er godt nok


Vi sælger laser fra producenter som er eksperter i laser og opmåling. Det er producenter som kun koncentrer som om at udvikle og forbedre laser til brug på byggepladsen. Det give brugervenlig og effektive laser som har en høj ydelse og lang levetid.

Gode råd om laser instrumenter


Husk at laser er følsomme præcisions instrumenter som du skal kunne stole på ellers er det ikke meget ved at bruge, da en eventuelle fejl eller misvisninger vil blive ved med at ødelægge præcisionen i dit byggeri. Og selvom de dyrere lasere er godt beskyttet mod stød, vand og støv, hjælper du dig selv ved at huske på disse råd.

Åben ikke laseren eller lav reparationer på den


Tror ikke at du selv kan reparerer eller juster din laser. Det er meget komplekse og følsom elektronik og mekanik som kræver fagfolk der er uddannet til det.
Hvis du åbner huset, får det ikke bare garantien til at bortfalde. Du risikerer også at ødelægge laseren.

Brug ikke laseren uden at du har kontrolleret den


Husk at kontroller din laser inde du går i gange med et byggeprojekt. Det tager kun få minutter og det kan spare dig for mange ærgrelser og ekstra arbejde. Se hvordan du gør HER.

Sørg for at din laser er tør inden den pakkes i kufferten igen


Har du brugt din laser i regnvejr er det er vigtigt at du ikke putter den i kufferten og lukker den inden, at laseren er helt tør. Fugten kan trænge ind i laseren og ødelægge elektronik mm.

Men søg dog for at du altid transporter laseren i taske eller kuffert


Brug altid den originale taske eller kuffert når du transporter din laser så den undgå unødig skade og stød. Vær desuden opmærksom på at mange streglaser og linjelaser skal låses i pendulet inden transport.

Pas på ikke at se direkte ind i laserstrålen


Laserstråler fra linjelasere eller rotationslasere er skadelige, hvis øjet udsættes for dem i længere tid. Du skal derfor ikke se direkte ind i laserstrålen. Pas på med at sætte laseren i øjenhøjde, da andre håndværkere ufrivillig kan komme til at kigge ind i strålen.
Husk at laserbriller ikke beskytter øjet. De bruges kun til bedre at kunne se laserstrålen i klart sollys.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.