En industriluftrenser for et forbedret arbejdsmiljøet på byggepladsen

Uanset hvilket arbejde du foretager dig, er det vigtigt at overveje, hvorvidt en luftrenser kan forbedre luften, arbejdsmiljøet og indeklimaet. Skal du arbejde i et lukket område f.eks. ved renovering af et badeværelse, kan du lave en støvvæg med Cover-støvvæg. På den måde skaber du et undertryk i det lukkede rum og luftrenseren vil suge det beskidte luft ind. Dette sikrer dig, at du kan arbejde i ren luft uden farlige partikler, samt at du slipper for at støvet kommer ud i de andre rum i huset.
Ønsker du derimod en luftrenser til større rum og større mængder af støv, vil en Sila luftrenser 5000 A2 være sagen. Det er en professionel industriluftrenser, som er beregnet til at håndtere store mængder af støv med deres kapacitet på 4000 m3/t. Den er skabt i en stærk konstruktion med lave driftsomkostninger.
Du vil desuden også kunne finde en masse forskelligartet tilbehør og reservedele i vores sortiment, så du kan få det mest optimale udbytte af din luftrenser og samtidig forlænge dens levetid. VI har blandt andet sanerings rammer, Hepa-filtre, slanger, vaskbare grovfiltre, engangsgrovfiltre m.m.

En luftrenser er beregnet til professionelle håndværkere, der har behov for at håndtere støvintensive opgaver på byggepladsen, i private hjem og ved renoverings opgaver.Beskyt dig mod PCB, asbest og andre skadelige stoffer


Der er god grund til at tænke over dit helbred, uanset om dit arbejde foregår indendørs eller udendørs. For det første er det fine byggestøv du temmelig sikkert bliver udsat for meget skadeligt at indånde. For det andet risikerer du at komme i kontakt med materialer, der i dag er forbudte at bruge i byggeriet så som PCB og asbest når du bryder ned eller fjerner gammelt byggeaffald. Det er derfor utroligt vigtigt, at du kender til de helbredsskadelige stoffer og deres skadelighed, og hvordan du kan beskytte dig bedst muligt mod dem.
Se også vores udvalg af personligt sikkerhedsudstyr HER.

Hold støvet inde i det område du arbejder i med en luftrenser og en støvvæg


Skal du arbejde med noget som støver, i eksempelvis et kontormiljø, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at hele lokalet støves til, kan du bygge en støvvæg og bruge en luftrenser til at rense luften i det aflukkede område. Samtidig lave luftrenseren undertryk i området så støvet bliver holdt inde i arbejdsområdet. Det er smart og vil spar for meget rengøring bagefter.

Toolster giver gerne råd og vejledning


Hos Toolster giver vi gerne gode råd og fagkyndigt vejledning, når det kommer til det rene indeklima. Dette er virkelig ikke et område, vi kan slække på, når det kommer til vores helbred. Der er mange måder, hvorpå du kan forbedre dit indeklima udover de ovennævnte luftrensere. Du kan bl.a. have affugtere, varmeblæsere, ventilatorer, pumper samt meget andet, der hver især giver dig et bedre indeklima og arbejdsmiljø.
Du kan ringe til os direkte på tlf. +45 97 15 15 00 eller skrive en mail til info@toolster.dk, så vil vores medarbejdere besvare din henvendelse hurtigst muligt. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, er du altid sikret høj ekspertise og brugbar rådgivning.
Få nyheder og tilbud først!