Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Find det bedste udvalg af Ronda støvsugere her

Derfor skal du vælge en Ronda støvsuger


Når du skal arbejde på et stort projekt, hvor det er essentielt at kunne suge støv op hurtigt og effektivt, er der ikke nogen vej uden om danske Ronda. Her får du en fascinerende sugeevne, der suger hele 99,997 % af alle partikler og opfanger selv små partikler.

Samtidig har flere af maskinerne også en alarm, der automatisk går af, hvis sugeevnen i slangen falder til under 20 m/s – på den måde kan du holde fokus på dit arbejde, da maskinen selv siger til, hvis den pludselig ikke kan suge nok mere.

Derudover har Ronda lavet et smart system, der gør det nemmere at rense filteret i maskinen, og det renser faktisk sig selv med hjælp fra et andet filter. Det giver dig langt mindre besvær, når du skal sørge for, at maskinen virker optimalt.

Kan også bruges til farligt byggestøv


Det er ikke nogen hemmelighed, at asbest er et enormt farligt stof at komme i kontakt med på byggepladsen, og derfor er det vigtigt at kunne slippe af med det igen på sikker vis. Med din støvsuger fra Ronda kan det klares uden problemer. Maskinerne er EU-godkendte til også at kunne suge asbest og andet farligt byggestøv op.

Det er altid vigtigt at sørge for, at du fjerner støvet, når det skabes. Det gælder både for asbest, men også for andre former for byggestøv. Du får den største succes med at fjerne støvet mest effektivt, hvis du sørger for at suge det op, mens det dannes.

Hvis du er i tvivl om, hvilken støvsuger fra Ronda, der passer bedst til din arbejdsplads og branche, kan du altid kontakte os her i Toolster.dk, da vi hellere end gerne vil hjælpe dig med at vælge din næste støvsuger til byggepladsen.

Dansk kvalitet og funktionalitet i højsædet


Når det kommer til at skulle vælge din næste støvsuger til byggepladsen, kan du ikke gå udenom danske Ronda. Maskinerne er skabt til byggebranchen, og de er blevet billigere i drift med årene, da de ikke bruger ret meget energi, men samtidig har en fantastisk sugeevne.

Filtrene, der bruges i maskinerne, er lavet til at kunne holde i mange år, hvilket gør maskinerne billige i drift og sørger for, at de kan holde i mange år uden problemer. Hvis du vil gå efter dansk kvalitet og stor ydeevne, så er Ronda det rigtige valg.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.