Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer
METABO støvsuger ASR 35 H ACP
Forventet levering 2-5 dage (forhør inden bestilling)
METABO støvsuger ASR 35 H ACP
Forventet levering 2-5 dage (forhør inden bestilling)

Stort udvalg af H-godkendte støvsuger - TOOLSTER har udvalget

Hos Toolster finder du godkendte H-klasse støvsugere, som passer til alle hverdagens opgaver på byggepladsen.HUSK. Vi har altid de bedste udvalg af H-klasse støvsuger. Til markedets bedste priser. Vi har samlet vores udvalg af håndværker støvsuger som er H godkendte her.

Er din støvsuger godkendt til brug på byggepladsen


Det er ikke ligegyldigt, hvilken støvsuger du vælger. Ifølge fælles EU-regler EN-60335-2-69 skal industristøvsugere der bruges på byggepladsen være mærket med H-, M eller L (høj, medium eller lav) Det fortæller hvor godt den filtrer det støv den blæser ud igen altså, hvor meget støv filtrene tilbageholder.
Og alt efter hvilke arbejdsopgaver, man har er der krav og hvilken filter klasse der skal bruges.

Hvis man arbejder med følgende materialer, bør man bruge en H-støvsuger:
Løvtræ
Kvartsholdige materialer
Asbest
Skimmel
Cement og mørtel
Sand og grus
Murbrokker
Fyldemasse (med silikat)
Bitumen
Mineralske fibre
Isoleringsmateriale, såsom glasuld

Hvad skal du bruge din industristøvsuger til?


Vær opmærksom på at der er forskel på om du bruger din støvsuger til rengøring på byggepladsen eller om du bruger den sammen med el-værktøj.
Hvis du skal bruge støvsugeren sammen med el-værktøj - altså til processug - skal støvsugeren være med akustisk alarm for at være godkendt til arbejdet. Den akustiske alarm lyder, hvis filteret under arbejdet er stoppet til, og suget derfor bliver for svagt. Hvis man fx saver i træ eller sliber beton, er det vigtigt at vide, hvis støvsugeren stopper til undervejs.
Det er altså vigtigt, at du skelner mellem ”dust extractors” - som er støvsugere til processug - og vacuum cleaners, der bruges til rengøring, når du køber støvsuger. ”Vacuum cleaners” til rengøring behøver nemlig ikke akustisk alarm for at være M- eller H-godkendte, men så skal du huske, at de kun må bruges til rengøring og ikke til processug med el-værktøj.

Vi har H-klasse støvsugere fra Starmix, Husqvarna, Nilfisk, METABO, Festool og Eibenstock

Find et godt tilbud på H-klasse støvsuger lige her


Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores professionelle støvsugere. I nogle tilfælde kan vi også komme ud til dig og demonstrere vores støvsugeres funktioner, så du kan få et overblik over, hvordan de forskellige modeller virker. Hvis dette har interesse for dig, så ring på tlf. 97 15 15 00 eller skriv en mail til info@toolster.dk.

Vi skal nok finde en god løsning sammen.

Ofte stillede spørgsmål


Hvad er en H mærket støvsuger?
H mærket er den højeste sikkerhedsklassificering der bruges til støvsugere. L-klassen er den laveste og M-klassen den midterste. Er en støvsuger i H klassen betyder det, at den også vil fjerne kræftfremkaldende støv og partikler fra arbejdsmiljøet. Den kan blandt andet bruges til træstøv fra løvtræer, asbest, bitumen, skimmelsporer, respirabelt kvarts, blyholdigt støv, mineralske- og syntetisk mineraliske fibre.

Hvad måles støvsugerens sugeevne i?
Der er flere ting man kan holde øje med inden man køber en støvsuger, og en af dem er sugeevnen. Når man skal tjekke sugeevnen kigger man som oftest på vakuum, som står for undertryk. Hvor høj sugeevnen skal være kommer meget an behov, men en kPa på mellem 20-30 plejer at være tilstrækkeligt for de fleste.

Hvad er støvklasse L?
Støvklasse L er den laveste sikkerhedsklassificering, der bruges om industristøvsugere. Det betyder at den egner sig helt fint til jord og husstøv, men den kan ikke opfange det farlige støv på byggepladser. I så fald skal man finde en støvsuger i M eller H klassen.

Hvilken industristøvsuger skal jeg vælge?
Valget af industristøvsuger afhænger i høj grad af hvilket miljø den skal bruges i. Er der eksempelvis skadelige partikler, bør man gå efter en klasse H støvsuger, mens L eller M sagtens kan gøre det, hvis der ikke er kræftfremkaldende partikler. Vi forhandler også vådsugere, som er oplagte til brug efter oversvømmelser og ildebrande og mange andre modeller.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.