Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Find et godt tilbud på rotationslasere lige her - PRISGARANTI

Med en rotationslaser kan du måle lange afstande utrolig præcist indendørs såvel som udendørs. Vi kan tilbyde dig prisvenlige rotationslasere fra bl.a. geo FENNEL, hvor vi varmt vil anbefale deres FL 190 A-model. Den har en hurtig selvnivellerende rotationslaser og hvis du supplerer den med en modtager, kan den række helt til 400m med en nøjagtighed på +/- 1,5mm-10m.
Spectras rotationslasere er også gode og præcise opmålere til diverse byggeprojekter. Du kan bl.a. finde komplette og fuldautomatiske modeller, der både leveres med en modtager, batterier, trefodsstativ og en praktisk guncase-kuffert. Du må endelig også tjekke vores sortiment af digitale rotationslaser, streglaser eller priklaser ud. Måske finder du noget laserudstyr under disse, der er mere rammende for dit behov.

Stil krav til din rotationslaser på byggepladsenKøb en robust rotor laser til byggepladsen


Det er vigtigt at du vælger en robust rotationslaser til byggepladsen. Det går stærkt på moderne byggepladser og der er stor fare for at en rotatonslaser kan blive væltet omkuld i farten. Så sørg for at vælge en som kan klare fald mod beton uden at det går ud over præcisionen på laseren.
LL300N fra Spectra er et godt bud på en robust rotationslaser. Den kan tåle fald fra treben mod beton(1,5m)

Rotationslaser der er beskyttet mod vand og støv


Vælg en rotationslaser som er beskyttet mod støv og vand. Selv om man kan gøre meget kan det ikke undgås at det støver på en byggeplads og med det lunefulde danske vejr må man også forvente en regnbyge i ny og næ. Vælg derfor en laser, der har en beskyttelsesgrad på min. IP 54. Jo højere ciffer, jo bedre beskyttelse mod både støv og vand. Her kan LL300N fra Spectra også fremhæves denne rotationslaser er IP66 beskyttet så den kan tåle at kommer under vand.
Husk at er din rotationslaser våd må den ikke pakkes ned i kufferten og lukkes da fugten ikke kan komme væk og vil søge ind i laseren. Tør den altid inde den pakkes væk i kufferten.

Undgår forstyrrelser med din rotationslaser


Arbejder du på en stor byggeplads hvor der er flere som bruger rotorlaser kan du risikere at strålerne forstyrre hinanden. Det kan også være at der er store glaspartier eller blanke flader som reflektere laserstrålen og derved kan give misvisninger. Det kan du undgå ved at købe en rotationslaser med MASK funktion. Denne funktion gør at man kan slukke laserstrålen i et område så den kun lyser i det område hvor du skal bruge strålen.

Få en alarm hvis rotationslaseren skubbes ud af kurs


Når man skal lave præcise opmålinger, er det vigtigt at man kan stole på sin rotationslaser. Ved små rystelser vil en rotationslaser med selvnivellering automatisk rette planet op igen uden problemer. Men hvis den får et skub, så den er uden for selvnivelleringsområdet, er det vigtigt at den standser og kommer med et signal om at der er noget galt. Enten blinkende lamper eller en tydelig lyd.

Vælg en digital rotationslaser


Skal du arbejde på store afstande med din rotationslaser anbefaler vi at du vælge en rotationslaser med fjernbetjening son du undgår at bruge for meget tid på at gå imellem måleområdet og rotationslaseren. Det vil desuden være en god ide at vælge en laser med et stort arbejdsområde så den ikke skal flyttes og derved skabe fare for unøjagtigheder.
Ved jord- og anlægsarbejde er afstandene ofte store og der skal arbejdes med fald. Til disse opgaver anbefaler vi digital rotationslaser da de har større arbejdsomrøde og bedre præcision en almindelige rotorlaser. De har også mulighed for at lave digitale fald som er præcise at grave efter.

Spar tid med en maskinmodtager til din rotationslaser


Når du anlægger større områder med jord- og anlægsarbejde, vil du kunne spare meget tid ved at montere en maskinmodtager på din gravemaskine så kan du sidde i førerhuset og holde øje med højder og fald. Det sparre dig for masse af gange ud og ind af maskinen eller det sparre en mand som ellers skulle stå ude og kontroller højderne.

Toolster hjælper dig i dit valg af laser


Vi har udarbejdet en guide i forhold til, hvordan du vælger den rette laser til dine arbejdsopgaver. På den måde sikrer du dig, at du ender med det rette laserkøb den første gang, som jo også er en stor investering at foretage sig. Det vil være ærgerligt at ende med noget, du ikke selv er tilfreds med og sammen kan vi sikre os, at det ikke sker.
Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores værktøj. I nogle tilfælde kan vi også komme ud til dig og demonstrere vores rotationslaseres funktioner, så du kan få et overblik over, hvordan de forskellige modeller virker. Hvis dette har interesse for dig, så ring på tlf. 97 15 15 00 eller skriv en mail til info@toolster.dk. Vi skal nok finde en god løsning sammen.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.