Find din næste industristøvsuger eller værkstedstøvsuger her

En ordentlig støvsuger er vigtig for et sundt arbejdsmiljø, hvis man på arbejdspladsen eller værkstedet bruger værktøj, der producerer meget støv såsom boremaskiner og rundsave. Dog anbefaler vi at du altid investerer i en støvsuger, der passer til dit behov og specifikke arbejdsmiljø.
Ved garager, værksteder og hobbyrum vil en Starmix eSwift NST A-1220 EHB være en handy sag. Det er en kombistøvsuger, der både tager støv og vand, så du ikke behøver at investere i to separate maskiner eller finde den gammeldags gulvmoppe frem. Vi har også den klassiske ”skildpadde”-støvsuger, som er en utrolig effektiv industristøvsuger, der holder i mange år også ved hyppig anvendelse. Denne støvsugermodel egner sig til kontorer, skoler, restauranter, hoteller og lignende.
En af de bedste håndværkerstøvsuger, der findes, er uden tvivl støvsugere i støvklasse H. Disse modeller kan klare sundhedsskadeligt støv som beton, mørtel, mursten, tegl og granit. Ingen opgave på din byggeplads vil være for stor for disse modeller. Med støvsugere i støvklasse H på din arbejdsplads vil du derfor give dine ansatte det mest sikre arbejdsmiljø.

Toolster besvarer med glæde din henvendelse om støvsuger til byggebranchenDette gælder selvfølgelig uanset, hvad din henvendelse må dreje sig om. Det kan være alt fra vores støvsugere, vores klimasortiment eller levering. Ingen henvendelse er for stor eller for lille og vi besvarer den med glæde. Du skal bare kontakte os på tlf. +45 97 15 15 00 eller via mail til info@toolster.dk. Vores fagkyndige medarbejdere vil gøre deres for at besvare din henvendelse hurtigt muligt. Vi er nemlig eksperter, når det kommer til maskiner og kvalitets værktøj.
Få nyheder og tilbud først!