Kernebor fra Toolster sikrer gode resultater hver gang

Hos Toolster.dk finder du alt det, du skal bruge til en kerneboremaskine og mere til. Vi har boremotor, borestativer, trykvandstanke i forskellige størrelser samt håndholdte kerneboremaskiner. Uanset hvad du mangler, så vil et bor fra os sikre dig en pålidelig udførsel med gode resultater hver gang.  

Få boremaskinen som håndholdt eller på stander


Hvis du vælger en boremotor med stander, så er du garanteret det kraftigste i vores sortiment, hvilket gør den i stand til at klare de fleste boreopgaver – ideelt til kerneboring i vægge, gulve og lofter. Maskinens stander gør det muligt at vippe den i forskellige retninger og vinkler, samt er den inkorporeret med et låsesystem, så din vinkelboring kan blive udført sikkert og stabilt.  
Er du mere til en håndholdt kerneboremaskine, så er dette heller ikke noget problem. Disse kan også være kraftfulde og det perfekte valg, når du skal bore med præcision og effektivitet. En håndholdt kerneboremaskine er et fremragende valg for både professionelle og mindre erfarne gør-det-selv-folk.  

Toolster hjælper dig med det rigtige maskinkøb


Fandt du ikke lige den maskine, du søgte? Eller var det noget andet el-værktøj, du havde håbet på? Så kontakt Toolster enten via mail eller på telefon. Vi kan med garanti finde den helt rigtige maskine til dig og så til den helt rigtige pris. Skal du derimod bruge noget større og mere avanceret boreudstyr, så kan vi få en af vores dygtige konsulenter til at vejlede dig. Kontakt os endelig, så finder vi en god løsning sammen.
Få nyheder og tilbud først!