Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Kernebor fra Toolster sikrer gode resultater hver gang

Hos Toolster.dk finder du alt det, du skal bruge til en kerneboremaskine og mere til. Vi har boremotor, borestativer, trykvandstanke i forskellige størrelser samt håndholdte kerneboremaskiner. Uanset hvad du mangler, så vil et bor fra os sikre dig en pålidelig udførsel med gode resultater hver gang.  

Få boremaskinen som håndholdt eller på stander


Hvis du vælger en boremotor med stander, så er du garanteret det kraftigste i vores sortiment, hvilket gør den i stand til at klare de fleste boreopgaver – ideelt til kerneboring i vægge, gulve og lofter. Maskinens stander gør det muligt at vippe den i forskellige retninger og vinkler, samt er den inkorporeret med et låsesystem, så din vinkelboring kan blive udført sikkert og stabilt.  
Er du mere til en håndholdt kerneboremaskine, så er dette heller ikke noget problem. Disse kan også være kraftfulde og det perfekte valg, når du skal bore med præcision og effektivitet. En håndholdt kerneboremaskine er et fremragende valg for både professionelle og mindre erfarne gør-det-selv-folk.

Komplet kerneboremaskine med boremotor og borestativ


Komplet kvalitets boresæt fra Husqvarna borer op til 250mm huller i beton og murværk. Kom hurtigt i gang med diamantboring med dette sæt. Meget nem at bruge og perfekt til dig der skal i gang med diamantboring. Velegnet til boring af ventilations- og VVS-kanaler, kloakrør samt mange andre boreopgaver hvor der skal bores store præcise huller i beton. Se vores kernebore sæt fra Husqvarna HER.

Kraftige boremotor og borestander til store boreopgaver i beton


Hos Toolster finder du også løse boremotor til diamantboring samt borestander og stativer til kerneboremaskiner. Her er der tale om professionelt boreudstyr fra øverste hylde til effektiv våd boring i beton helt op til ø400mm. Skal du bore større huller kan Toolster også være behjælpelig med det. Kontakt os så finder vi en løsning til dig. Se vores HER og HER.

Tilbehør til kerneboremaskiner købes hos Toolster


Når man skal bore med kerneboremaskine, er det vigtigt at man har vandtilførsel til boret. Det kan man normalt klare med en vandslange som kobles på boremotoren, men er man et sted hvor der et lang til en vandhane kan det klares med en tryktank med vand. Se vores udvalg af tryktank til kerneboremaskine HER. Vi lagerfører både tryktank med manuel pumpe samt med akku pumpe.
Diamantkernebor til betonboring fås med forskellige gevind tilslutninger og maskinerne ligeledes med forskellige gevind. Det kan nogle gange give udfordringer. Hos Toolster har vi adapter til kerne bor som gør at det kan anvendes sammen på kryds og tværs. De mest brugte gevind til betonkernebor er ½”, 5/4” og PIXI gevind.

Toolster hjælper dig med det rigtige maskinkøb


Fandt du ikke lige den maskine, du søgte? Eller var det noget andet el-værktøj, du havde håbet på? Så kontakt Toolster enten via mail eller på telefon. Vi kan med garanti finde den helt rigtige maskine til dig og så til den helt rigtige pris. Skal du derimod bruge noget større og mere avanceret boreudstyr, så kan vi få en af vores dygtige konsulenter til at vejlede dig. Kontakt os endelig, så finder vi en god løsning sammen.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.