Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Høreværn med Bluetooth hos Toolster.dk


Høreværnene forhandles fra mærkerne ISOtunes, Howard Leight og Hellberg. Se vores store udvalg af alt høreværn her.

Har du brug for mere information eller har spørgsmål til produkterne, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97151500 eller på mail info@toolster.dk

Toolster – stærkest i værktøj

Høreværn med Bluetooth i den bedste kvalitet på markedet


Når der skal arbejdes med støjende redskaber eller maskiner, kræver det gode høreværn med Bluetooth, der kan holde støjen ude, og som er nemme at håndtere, når musikken skal skiftes, eller der skal snakkes i telefon.

Fælles for høreværnene fra ISOtunes, Howard Leight og Hellberg er, at de er i blandt markedets bedste. Det er derfor ikke bare høreværn med Bluetooth med smarte funktioner, men er også høreværn, der kan holde til at blive brugt og anvendt i et arbejdsmiljø med meget skidt og snavs. De bliver derfor din faste følgesvend på arbejdspladsen, som beskytter ørerne mod støj og underholder dig på bedste vis, mens du er i gang.

Få en nemmere arbejdsdag med høreværn med Bluetooth


Alle vores høreværn med Bluetooth er udstyret med effektiv støjreduktion, som gør det muligt at arbejde på maskiner eller i områder med meget støj, uden det generer eller skader hørelsen. Sammen med mikrofoner, der er i stand til at filtrere baggrundsstøj fra, er det muligt at snakke ugeneret i telefon, selvom det larmer meget i omgivelserne.

Alle vores høreværn med Bluetooth er designet med udgangspunkt i at give en nemmere og mindre støjende arbejdsdag. Dette mærker du også straks, du tager dem i brug, da lyden er helt klar, støjreduceringen effektiv og mikrofonen rigtig god.

Køb høreværn med Bluetooth hos Toolster


Vi ønsker at udstyre dig med de bedst mulige høreværn med Bluetooth, der både sidder behageligt på dine ører og giver dig den støjreducering, du har brug for, så du kan komme gennem arbejdsdagene uden støjgener. Har du derfor yderligere spørgsmål omkring vores høreværn med Bluetooth, end hvad du kan finde svar på her, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97 15 15 00 eller sende en mail til info@toolster.dk.

Høretelefoner og ørepropper samlet i et produkt fra ISOtunes


ISOtunes høretelefoner er støj-isolerede, som gør du effektivt kan arbejde uden støj fra f.eks. en boremaskine eller plæneklipper. Det er samtidig muligt at høre musik og snakke i telefon med en fin lydkvalitet, så du ikke behøver at slukke for maskinen. Hos Toolster tilbyder vi 2 modeller af ISOtunes høretelefoner, som fås i en XTRA eller PRO model. XTRA modellen har en afspilnings tid til op mod 8 timer og standby tid på 180 timer, mens PRO modellen har en afspilningstid på op mod 10 timer og 240 timers standby tid. Begge modeller er sved, vand og støvafvisende, dog er PRO modellen mere tæt end XTRA modellen. PRO høretelefonerne har en IP55, mens XTRA høretelefonerne har en IP45 indenfor hvor vand og støvafvisende produktet er. ISOtunes høretelefoner, som er in-ear høretelefoner har en støjreduktion på 27dB (NRR), hvor de større høreværn har en væsentlige højere støjereduktion.

Kvalitets støjdæmpende Bluetooth høreværn fra Howard Leight forhandles hos Toolster


Høreværnet fra Howard Leight har mange funktioner, som er med til at gøre din arbejdsdag lettere. Høreværnet er udstyret med lydstyrkeknapper og blinkende kontrolknapper, som er med til vise de forskellige indstillinger høreværnet kan indstilles på. Der er over 16 timers streaming med den kapacitet der følger med i et Lithium-ion-batteri, som findes i høreværnet. Med dette høreværn er det muligt at snakke i telefon og høre musik i god lydkvalitet, samtidig med at du har en større eller flere maskiner igang på arbejdspladsen. Det er altså ikke nødvendigt at slukke ned for maskinen eller bevæge sig væk fra arbejdspladsen når telefonen ringer. Mikrofonen, som høreværnet er udstyret med, er beskyttet mod vind som gør at man får en tydelig tale på arbejdspladsen hvor der kan være støj fra forskellige maskiner. Dæmpningen af passiv støj er stor med en støjreduktion på 32dB (SNR), som altså svarer til at høreværnet beskytter mod op til 80% af støjen på en arbejdsplads.

Støjdæmpende Wireless Bluetooth høreværn fra Hellberg


Det støjdæmpende høreværn fra Hellberg er udstyret med en indbygget radio og bluetooth som gør det nemt at connect sin smartphone til høreværnet. Høreværnet har en afspilningstid på min. 23 timer, så du ikke skal være bange for at den løber tør for strøm i løbet af arbejdsdagen. Det er med høreværnet muligt at snakke i telefon, høre musik eller radio i god lydkvalitet når man står ude midt på arbejdspladsen. Det er derfor ikke nødvendigt at gå fra arbejdspladsen eller slukke ned for sin maskine og dermed sætte arbejdet i bero når telefonen ringer. Det gør det meget effektiv at du kan modtage en besked imens du er i gang med arbejdet. Høreværnet har en støjreduktion på 30dB (SNR), og er udstyret med en mikrofon som filtrer baggrundsstøj væk så får en tydelig tale der er let forståelig.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.