Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Høreværn med radio fra naderkendte mærker


Hos Toolster er det muligt at få forskellige modeller inden for høreværn med radio blandt andet til hjelmmontering. Du er derfor ikke begrænset i forhold til mulighederne. Høreværnene er alle lette og komfortable at have på flere timer i streg. Samtidig fås de til markedets bedste priser, fordi vi tilbyder prisgaranti. Luk støjen ude og skru sikkert op for musikken med Toolster.

Hold støjen ude med høreværn med radio


Med et høreværn med radio får du tætsluttende ørekopper, der effektivt holder støjen ude og beskytter dine ører mod alvorlige skader. Om du kun ønsker med radio, eller om du også gerne vil have mulighed for tilslutning til Bluetooth og mikrofon, så du nemt og hurtigt kan tage telefonen, er op til dig. Det giver Honeywell høreværn sync wireless electro, som du kan se her, dig blandt andet mulighed for.

Støjreduceringen er ikke til at tage fejl af og giver dig en behagelig arbejdsdag dagen lang, selvom du arbejder i et meget støjende miljø. For optimal sikkerhed er det også i flere af modellerne muligt at tilkoble kommunikationsradioer i indgangen til eksterne lydkilder.

Høreværn med radio til gode priser


Vores høreværn har mange gode funktioner og er i en kvalitet, der holder til at blive brugt på arbejdspladser, hvor støv og snavs er en del af arbejdet. Men det kan ikke ses på priserne hos Toolster, da de altid er lave og i din favør. Vi giver altid prisgaranti på vores høretelefoner med radio, hvilket er din garanti for at få høreværn til den bedste pris.

Vi vejleder gerne omkring indstilling af høreværnene, brugen af radioen, hvordan du forlænger levetiden på dem og meget andet, så du kan få det optimale ud af dine høreværn med radio.

Køb høreværn med radio hos Toolster


Vi er stærkest i værktøj, og er det også i høreværn. Du kan derfor trygt købe dit nye sæt høreværn med radio hos os. Funktionerne er ikke til at tage fejl af, og når du får dem på, mærker du også med det samme, hvor stor en forskel de gør for belastningen af dine ører. De skåner dem med det samme, så du ikke udvikler høreskader, mens du er på arbejde.

Blandt udvalget er der både høreværn med radio med AM og FM, så du kan vælge, hvad du foretrækker. Flere kanaler kan indstilles og skiftes mellem ved hjælp fra lettilgængelige knapper, så du altid er godt underholdt, når du arbejder.

Har du spørgsmål til funktioner, komfort eller noget helt tredje, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 97 15 15 00 eller ved at sende en mail til info@toolster.dk. Så sørger vi i samarbejde med dig for, at dine ører får de helt rette høreværn.

Se hele vores udvalg af høreværn eller alle høreværn med Bluetooth.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.