Hvorfor bruge en diamantklinge?


Hvad er fordelene helt konkret ved at bruge diamantklinger, når du står med beton eller et lignende materiale, du skal save over? Hos toolster.dk finder du klinger, der har mange fordele:

  -  Arbejdet går slet og ret hurtigere, når du bruger en diamantklinge til at save armering over, end når du bruger traditionelle klinger. Alene ved det enkelte stykke materiale sparer du minutter. Er der tale om større byggeprojekter, er indvunden tid betragtelig.
  -  Du sparer penge i det lange løb ved at bruge klinger med diamanter. Selvom en diamantklinge koster mere, holder de længere. Så det er sjældnere, at de skal skiftes.
  -  At klingerne kan håndtere de hårdeste materialer, gør dem også i stand til at klare de mindre hårde. Af den grund kan en diamantklinge bruges til flere forskellige projekter.

Hvilket bindemiddel passer til materialet?


Ikke alle klingerne er ens, og en forskel finder du blandt andet på bindemidlet. Trods diamantklinger er solide, kan du let slide sedimentet væk, hvis du bruger forkert bindemiddel:

  -  Til ”bløde” hårde materialer som asfalt og kalksten skal du bruge et hårdt bindemiddel.
  -  Til de allerhårdeste materialer som kvarts og beton skal du bruge blødt bindemiddel.

Et sjovt kneb her er, at du kan slibe din klinge ved at bruge den på det forkerte materiale. Det har at gøre med, at da fordelingen af diamanter i sedimentet er ujævn, kan du opleve, at der ikke er diamanter nok på overfladen. Slid så sediment væk for at få diamanter frem igen.

Sav med eller uden vand


Apropos ansvarlig brug er det vigtigt at fremhæve, at du enten kan save med løbende afkøling af klingen med vand, eller du kan lade være. At save med vand er næsten altid det bedste, da klingen lever længere, skærer bedre, og det sundhedsskadelige støv absorberes af vandet.

Hvilken forskel gør æggens design?


Toolster.dk hjælper dig med at finde en klinge, der passer til dig. Æggen er vigtig, og de to mest udbredte designs er:

  -  Segmenterede blokke: Æggen på diamantklingen har form af takker med mellemrum mellem hinanden. Disse afkøler klingen ved øget lufttilførsel. De giver et groft snit.
  -  Turbo-designet: Klingen prydes af en masse riller yderst. Disse diamantklinger er gode til at save hurtigt og rent. Derved får du et noget pænere snit til de glatte finesser.

 

 

Indkøbskurv

 

 Hurtig levering

 30 dages returret

 

 Prisgaranti på alle vare