Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer
FESTOOL Diamantskive DIA THERMO-D130 PREMIUM
Forventet levering 2-5 dage (forhør inden bestilling)
FESTOOL Diamantskive DIA THERMO-D130 PREMIUM
Forventet levering 2-5 dage (forhør inden bestilling)
FESTOOL Diamantskive DIA ABRASIVE-D130-ST
Forventet levering 2-5 dage (forhør inden bestilling)
FESTOOL Diamantskive DIA ABRASIVE-D130-ST
Forventet levering 2-5 dage (forhør inden bestilling)
FESTOOL Diamantskive DIA STONE-D130 PREMIUM
Forventet levering 2-5 dage (forhør inden bestilling)
FESTOOL Diamantskive DIA STONE-D130 PREMIUM
Forventet levering 2-5 dage (forhør inden bestilling)

Mere om diamantværktøj


Skal du arbejde i hårde materialer som fliser, beton, sten eller glas kommer man ikke udenom diamantværktøj, som er det rigtige værktøj til opgaven. Mange tænker at diamantværktøj kun er forbeholdt professionelle håndværkere og industri, men det er langt fra tilfældet. Diamantværktøj hører også hjemme i dit eget værksted, og du vil med sikkerhed blive meget glad for dit diamantværktøj, hvis du har hårde opgaver med boring eller skæring som f.eks. kræver diamantskæring eller et diamantbor.

Det er nemlig oplagt værktøj, uanset om du har et projekt i hjemmet eller i erhvervsmæssig sammenhæng. Det sikrer nemlig et flot og langt mere effektivt resultat, end man kan opnå med andre alternativer.  En af grundene til dette er at diamanter er noget af det mest hårdføre materiale. Diamanterne kan klare selv de mest hårde opgaver uden at tage skade. Derfor er diamantværktøj så brugt i branchen, både inden for industri men også for mange der har eget værksted.

Hos Toolster har vi stor erfaring og du finder et bredt sortiment af både værktøj og diamantværktøj fra kendte og anerkendte mærker, som blandt andet Diatech diamantværktøj. Alt værktøj er fremstillet i høj kvalitet, så du nemt kan klare forskellige opgaver i hårde materialer.

Diamantværktøj til flere formål


Diamantværktøj dækker over flere kategorier af værktøj, som kan bruges til forskellige formål. Fælles for dette værktøj er, at de er fremstillet til brug i hårde og stærke materialer.

De mest klassiske kategorier inden for diamantværktøj er diamantbor og diamantklinger, som bruges til henholdsvist at bore og skære i beton, sten, fliser og lignende. De findes i mange forskellige udgaver, og der er derfor både en model der egner sig godt til gør-det-selv manden eller kvinden og til professionelle håndværkere.  

De store diamantborsæt er velegnet på byggepladser, men der findes også mange mindre udgaver, som kan bruges til opgaver i hjemmet.

Udover værktøj findes der også forskelligt tilbehør og ekstra udstyr, der kan bruges til at slibe eller skære i beton. Her kan nævnes diamantslibekopper og diamantsegmenter, som er utrolig brugbare til netop disse formål.

Ofte stillede spørgsmålHvad er diamantværktøj?


Diamantværktøj dækker over flere forskellige værktøjs kategorier, som alle er fremstillet til at kunne arbejde i hårde materialer. Det gælder særligt materialer som sten, beton, marmor, fliser osv. De mest brugte typer er diamantklinger og diamantbor, men udover disse findes også ekstraudstyr som segmenter og slibekopper.

Hvorfor diamantværktøj?


Diamantværktøj giver dig mulighed for både at spare penge og tid. Værktøjet er ofte dyrere end alternativet, men til gengæld er du sikret et værktøj der holder utroligt længe og giver et flot resultat hver gang. Derudover er det langt mere effektivt og vil derfor løse opgaven meget hurtigere.

Hvornår skal jeg bruge diamantværktøj?


Har du en bore eller skære opgave i hårde materialer, så skal du bruge diamantværktøj. Det gælder især ikke metalliske materialer, såsom beton, sten, granit, osv. Skal man bore huller i fliser eller klinker, kommer man heller ikke udenom diamantbor. Chancen for at flisen knækker undervejs er nemlig langt mindre, hvis du bruger disse bor.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.