Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Kvalitets bevidste stiger fra Wibe Ladders


Wibe Ladders har et stort udvalg af stiger, som forhandles af Toolster, som passer til mange forskellige arbejdsopgaver. Stigerne kan fås i 3 forskellige serier herunder HOME, PROF og PROF+, alt afhængig af hvad du har behov for. Bl.a. findes der arbejdsbukken, der er et rigtigt godt arbejdsmiddel at have på arbejdspladsen og nemt kan opbevares i firmabilen. Da bukkestigen er smidig og nem at folde sammen, er den let at bringe fra arbejdsopgave til arbejdsopgave.

Er det en helt anden slags stige du er på udkig efter, kan du se hele Wibe Ladders sortiment HER


Stort udvalg af stilladser fra Wibe Ladders hos Toolster


Hos Toolster forhandler vi stilladser fra Wibe Ladders. Wibe Ladders stilladssortiment er lavet til at kunne klare det barske nordiske klima, og har lastklasse 3. Stilladssortiment består af trappe-, rulle- og håndværker stilladser.  Trappestilladset er ideelt til arbejdsopgaver der varer i længere tid i en højere højde, og hvis du har tunge arbejdsredskaber som skal med op i højden. De store lemme på stilladset giver en lettere passage og gør det nemmere at transportere arbejdsredskaber op og ned. Et rullestillads er også ideelt til arbejdsopgaver der vare i længere tid i en højere højde. Det er dog ikke ligeså let at transportere tungere arbejdsredskaber op i stilladset. Rullestilladset findes i 2 modeller, en bred med større bevægelsesfrihed og en lidt smallere til når arbejdsopgaverne skal klares på trang plads. Ønsker man et mere simpelt stillads er der håndværkerstilladset. Håndværkerstilladserne kan ikke bygges nær så højt som de andre stilladser og skal sættes op på et hårdt og plant underlag. Dog er håndværkerstilladset meget mere kompakt og simplere at transportere.
Du kan finde hele udvalget af stilladser fra Wibe HER

Stabile og skridsikre trappestiger fra Wibe Ladders


Trappestigen fra Wibe Ladders passer til mange forskellige arbejdsopgaver, når der skal arbejdes i lidt lavere højder. Det er muligt at få en mere robust platform og en tilbagetrukket bøjle som støtter lår og sider, men det er dog kun de mest avancerede trappestiger der har det. Alle trappestiger har skridsikre trin.
Du kan se hele udvalget at kvalitets trappestiger fra Wibe HER

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.