Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Hvad producerer Wera ellers?


Udover at producere skruetrækkere i høj kvalitet, producerer Wera ligeledes de ting, som man forbinder med skruetrækkeren, som blandt andet tæller bits og bitssæt. Wera producerer også skruetrækkersæt, hvis du er på udkig efter den komplette pakke.

Hvorfor skal jeg bruge en skruetrækker?


Det kan være svært at finde argumenterne for, hvorfor man skal vælge en skruetrækker fremfor skruetrækkerens storebror, skruemaskinen. Skruemaskinen er hurtigere og kraftigere, men ikke altid det bedste valg. Skruemaskinen er det rigtige valg, hvis du skal have skruet rigtig mange skruer i. Det kan være, at du skal bygge en træterrasse eller et stakit. I disse tilfælde er det selvfølgelig smartest at være i besiddelse af en skruemaskine, som hurtigt og nemt kan få skruet skruerne i.

Men hvis du skal lave noget arbejde, hvor det kræver lidt mere føling med skruerne, så er en skruetrækker det helt rigtige valg. Det kan f.eks. være, hvis du skal have udskiftet batterier eller reservedele i et elektrisk apparat. Det kan være at ordne din cykel, bil eller noget helt tredje, hvor det kræver, at man har mere føling med skruerne, så man ikke laver en dum fejl, fordi man lige giver skruemaskinen lidt for meget gas i øjeblikket.

Man kan skitsere det op på følgende måde: De større og lidt grovere projekter kræver en kraftigere og hurtige maskine som skruemaskinen, og de projekter, hvor det kræver lidt mere føling med skruerne, er velegnet til skruetrækkeren. Det er selvfølgelig optimalt at have begge stykker værktøj til sin rådighed, hvis man ikke ønsker at gå på kompromis.

Bitssættet kan følge dig resten af livet


Hvis du overvejer en bitsskruetrækker, er du nødt til at have nogle dertilhørende bits med. Derfor er det muligt at købe et komplet bitssæt, hvor alle tænkelige bits er inkluderet. Det betyder, at du ikke kan ende i nogle situationer, hvor du ikke har en passende bits til den skrue, du skal have fat i.

Bits kan ligeledes holde i rigtig mange år, medmindre de bliver væk, som nok er deres største problem. Men det betyder, at hvis du vælger at investere i Wera bitssæt, får du dig en fast følgesvend i rigtig mange år frem i tiden.  

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.