VM Blandere

VM Blandere

VM Blandere fra VMB-stålindustri er blandt det bedste tvangsblander på markedet. VM Blandere er dansk produceret og lavet af de bedste materialer så tvangsblanderne er utrolige driftsiker og har en lang levetid.
Vi har et bredt udvalg af tvangsblander fra VM Blandere klar til hurtig levering.
Har du specielle ønsker til din blander kan du kontakte Toolster så kan vi få skræddersyet en efter dine behov.
Hos Toolster levere vi også fødesiloer far VMB til mørtel og cement. VMB fødesilo kan bygges sammen med tvangsblander og vandvarmer. Der kan monteres tidsstyret vandtilførsel mm.

Kontakt os for tilbud på mørtel blandesystem fra VM Blandere

97151500 – info@toolster.dk

Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk