Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Kvalitets ventilator til byggeri og industri

Robuste ventilatorer passende til forskellige arbejdspladser


Indeklimaet er vigtigt i hjemmet såvel som på arbejdspladser. Dette kan du sikre med ventilatorer fra Toolster. Vi har et udvalg af forskellige ventilatorer, du kan bruge til at sikre dig et bedre indeklima. Modellerne i vores sortiment adskiller sig fra hinanden på blandt andet de følgende parametre:
  - Maksimal ydelse
  - Egenvægt
  - Motoreffekt
  - Længde af ligeløbsslange, der kan monteres på ventilatoren
  - Gitter
  - Materiale
  - Diameteren for indsugningsslusen
Fælles for modellerne er dog, at de er særdeles robuste, mens deres vægt er forholdsvis lav. Dermed kan du let flytte rundt på ventilatoren i forhold til, hvor det passer bedst, at den står. Du kan tilmed flytte ventilatoren tættere på det område, hvor et rum er særligt udsat for støv, fugt eller andet, der ønskes ventileret. Eksempelvis har vi VAF-200 ø200 mm ventilatoren, der har en egenvægt på bare 8 kg. Denne er let at transportere rundt. Samtidigt er den produceret i slagfast plast, hvilket sikrer robustheden i produktet.
Diameteren for indsugningsslusen forskellig fra model til model. Vi har ventilatorer med ø200 mm, ø300 og ø400 mm. Jo højere kapacitet der ønskes, jo større bør diameteren på ventilatorens indsugningssluse være. De større modeller vil blandt andet have en større motoreffekt og egenvægt, hvilket naturligvis hænger sammen med, at der kræves en højere ydeevne og derigennem mere materiale.
Vores største model her en elmotor, der maksimalt kan levere 0,75 kW. Den mindste model er udstyret med en motor, der kan levere 0,2 kW. Den mindste model VAF-200 ø200 har en egenvægt på 8 kg, mens den største model VAF-400 ø400 har en egenvægt på 20 kg. Vores modeller er udstyret med et solidt håndtag, så det er let at flytte rundt på dem.

Maksimal ydelse og montering af ligeløbsslange


Til ventilatoren skal der benyttes et rør, således den ventilerede luft kan løbe væk. Hver af modellerne er egnet til en ligeløbsslange på en specifik længde. Vores store model VAF-400 er beregnet til montering af ligeløbsslange på op til 38 meter. Den mindste model er beregnet til en ligeløbsslange på op til 15 meter. Herfor er det vigtigt, at du vælger den ventilator, der passer til, hvor langt væk den ventilerede luft skal flyttes.
Den maksimale ydelse opgives i kubikmeter pr minut, hvilket er den mængde af luft, der kan ventileres på et minut. VAF-400 har en maksimal ydelse på 120 kubikmeter i minuttet, mens VAF-200 har en ydelse på 22 kubikmeter i minuttet. Kapaciteten bør du som alt andet vælge i forhold til dine krav og behov.

Vi giver dig gerne en hånd med rådgivning om udvælgelsen af ventilator


Det kan dog være svært at gøre, hvis ikke du har så meget erfaring med brug af ventilatorer. Derfor står vi naturligvis klar med rådgivning og hjælp til dette, så du kan finde den rette variant. Vi har hele 20 års erfaring inden for denne branche, hvorfor du med sikkerhed kan vide, at vi har styr på de forskellige modeller og har udvalgt de bedste til vores sortiment.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.