Varmeblæser
Varemærke
(7)

Varmeblæser

Med en varmeblæser fra Toolster.dk passer du ikke bare på dig selv, men også på dine opgivelser og deres velbefindende. Med en varmeblæser, varmekanon eller infrarød ovn fra os kan du holde dit værksted eller byggeplads varm, hvilket er noget, som arbejdstilsynet har stor fokus på. Vores udvalg af varmeapparater er utroligt nemme at betjene og du finder modeller, som kører på diesel, el eller gas.
En varmeblæser er et godt supplement til en affugter i vintermånederne når man skal udtørre nybyggeri og lignende da affugteren først er rigtig effektiv omkring stuetemperatur.

Find varmeblæsere, varmekanoner og infrarøde ovne hos Toolster.dk

Nu er spørgsmålet blot, hvilket varmeapparat du skal vælge? En varmeblæser er en smart lille kompakt sag, som er nem at flytte rundt på i et lille lokale. En infrarød ovn er en smule større, hvilket gør, at den giver en hurtig og effektiv opvarmning, men samtidig er utrolig handy og flytbar. En varmekanon er derimod en stor basse at slæbe rundt på, men den kan til gengæld opvarme lokaler op til flere 100 m². Få varmen lige her, så du og dine medarbejdere kan arbejde under optimale forhold, når den danske kulde er på sit højeste. Kontakt os allerede i dag!
Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk