Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Find varmeblæsere, varmekanoner og infrarøde ovne hos Toolster.dk

Nu er spørgsmålet blot, hvilket varmeapparat du skal vælge? En varmeblæser er en smart lille kompakt sag, som er nem at flytte rundt på i et lille lokale. En infrarød ovn er en smule større, hvilket gør, at den giver en hurtig og effektiv opvarmning, men samtidig er utrolig handy og flytbar. En varmekanon er derimod en stor basse at slæbe rundt på, men den kan til gengæld opvarme lokaler op til flere 100 m². Få varmen lige her, så du og dine medarbejdere kan arbejde under optimale forhold, når den danske kulde er på sit højeste. Kontakt os allerede i dag!

Varmeblæsere og varmekanoner med mange anvendelsesmuligheder


Varmeblæsere og varmekanoner fra vores udvalg har et væld af forskellige anvendelsesmuligheder til privat såvel som til erhverv. Den kan benyttes til at opvarme skurvognen, være supplement til affugteren og mange andre forskellige formål. Vi har sørget for at have et udvalg, hvorfra du kan vælge en varmeblæser passende godt til netop det behov, der måtte være. Fælles for produkterne er dog, at de er solide og langtidsholdbare, således du hos os altid kan lave en god investering.
Der er tale om solide modeller, der kan holde til lidt af hvert. Det vil sige, at du kan have dem med i nybyggerier, have den stående i produktionen, eller hvor der måtte være behov for den. Det er blandt andet gældende det metalhus, mange af varmeblæserne i sortimentet er pakket ind i. Derved sikres de indre dele mod stød, således holdbarheden forlænges. Dernæst er det også med til at sikre, at det ikke er muligt at få direkte kontakt til de dele i varmeblæseren, der er opvarmet til en meget høj temperatur.
Nogle af varmeblæserne i vores sortiment er udstyret med en overophedningssikring, således du undgår, at blæserens dele varmes for meget op. Det er en smart sikring, som gør det mere sikkert at benytte varmeblæseren, mens det sørger for, at rummet ikke overophedes. Andet du kan undersøge ved de forskellige modeller er:
  - Motoreffekt
  - Krævet spændingsforsyning
  - Antal af indstillingstrin
  - Med eller uden hjulsæt?
  - Er der mulighed for tilslutning af varmeslange?
  - Bruger den strøm eller brændstof?
  - Indikatorer
  - Osv.

Vi har varmeblæsere til store og mindre rum


I vores sortiment kan du finde varmeblæsere og -kanoner passende til forskellige størrelser af rum. Vi understreger ligeledes vigtigheden af at vælge en variant passende til størrelsen på rummet. En for lille model i forhold til rummet vil ikke kunne opretholde en god temperatur i rummet. En for stor model i forhold til rummet vil derimod ikke være investeringen værd, da der bruges penge på en kapacitet, der ikke udfyldes.
Vi ønsker det bedste for vores kunder, og derfor rådgiver vi jer på en måde, der gør, at I får mest mulig værdi for pengene. Det sørger vi blandt andet for ved at tilbyde vores rådgivning til jer. Dernæst har vi i vores udvalg kun modeller, der økonomisk kan svare sig at købe og er af god kvalitet.

Modellerne i sortimentet lever op til høje kvalitetskrav


Der er tale om maskiner, der bliver meget varme, og nogle kører på brændstof. Blandt andet af disse grunde, er det vigtigt, at modellerne lever op til visse kvalitets- og sikkerhedskrav. Det har vi sørget for, at alle modellerne i vores sortiment gør. Det er gældende, uanset om der er tale om en varmeblæser eller -kanon.
Dermed kan du sikkert navigere rundt i vores sortiment, hvor du kun finder sikre produkter. Der er god sikkerhed og kvalitet på produkterne, uanset om de er drevet af brændstof eller strøm. Derudover forhandler vi langtidsholdbare og solide produkter, der kan anvendes i mange situationer.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.