Værktøjsvogn med værktøj - Køb værktøjsvogne med værktøj billigt her

Hold orden i værktøjet og spar tid


En af de gode ting ved at have alt sit værktøj samlet i en værktøjsvogn er, at man hurtigt har overblik over sit værktøj og derfor ikke spilder tid med at lede efter det. Værktøjet i Bato Nordic værktøjsvogne ligger i CNC-skåret EVA skum som er utrolig slidstærkt og som tåler olie og kemikalier.
Skulle du miste noget værktøj vil du hurtig kunne se hvad der mangler og få sortimentet suppleret op i gen. Og husk du kan altid købe det løse værktøj hos Toolster.

Hav dit værktøj i fred på værkstedet


Vores værktøjsvogne har mulighed for at aflåses det er en god ide så dine kollegaer ikke går og ”låner” dit værktøj når du ikke ser det. Det sparre dig for ikke at skulle bruge tid på at lede efter dit værktøj.

Vær mobil på værkstedet


En god værktøjsvogn har stor kraftige hjul så den er nem at flytte rundt med på eksempelvis et autoværksted. Så kan du have den med dig rundt om bilen eller lastbilen. Der kan ofte ligge trykluftsslanger eller ledninger på gulvet, de forceres nemt med en værktøjsvogn med store hjul. Det kan også være at du skal have dit værktøj med dig over store afstande i en produktionsvirksomhed.

Skuffer med de bedste glideskinner og låsesystem


Bato Nordic har valgt at udstyre deres værkstedsvogn med kraftige glideskinner med kuglelejer. Det sikre at skufferne har et godt udtræk, der føles jævnt of stabilt. Det er muligt at trække skufferne helt ud så du kan få overblik over værktøjet. Skufferne også er udstyret med et integreret click-system i skinnerne. Det er et system, der sikrer en korrekt lukning af skufferne, og holder dem på plads.

Værktøjsvogn med plads til ekstra udstyr på siderne


Værktøjsvognene er monteret med hulplade med en firkantet huller på siderne. Det giver dig mulighed for at monter diverse ekstra udstyr, såsom en skraldespand, spraydåseholder, værktøjs kroge, papirholder mm. På mange af værktøjsvognene er der også mulighed for at montere et skruestik. Et andet tilbehør som kan monteres på en Bato værktøjsvogn er en computer arm som kan holde en laptop computer.

Køb komplet værktøjsvogn med værktøj i tommer hos Toolster


Hos Toolster har vi kvalitets værktøjsvogne med tomme værktøj de er perfekte hvis du arbejder med gamle engelske eller amerikanske biler og motorcykler. Se denne Bato værktøjsvogn med værktøj i tommer den har alt du skal bruge til veteranbiler og veteran motorcykler fra England og USA. Vi har også meget andet værktøj i tommer her på shoppen.

Kvalitets værktøjsvogne til lavpris hos Toolster.dk


Køb væktøjsvogn med og uden værktøj til lavpris her hos os - Bliv en af vores glade kunder og bestil en kvalitets værktøjsvogn fra Bato Nordic eller TECOS. Så er du sikret en værktøjsvogn af høj kvalitet til lav pris. Vi har prisgaranti på vores værktøjsvogne så du kan trygt bestille den hos Toolster. Hos Toolster har du mulighed for at indrette og designe din egen værktøjsvogn.

Kontakt os på 97151500 eller på info@toolster.dk Så finder vi hurtigt en skrap pris til dig og levere din drømme værktøjsvogn i løbet af 1-2 dage.

Toolster er bare stærkest i værktøj!

 

 

Indkøbskurv

 

 Hurtig levering

 30 dages returret

 

 Prisgaranti på alle vare