Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Smart værktøjsvogn - hold orden i værktøjet og spar tid


Der er enormt mange fordele ved værktøjsvogne og det svarer lidt til en værktøjskasse med hjul. Står du og mangler den perfekte værktøj opbevaring til værkstedet eller skuret, så er vores udvalget her med garanti noget for dig.

En af de bedste fordele ved at have alt sit værktøj samlet i en værktøjsvogn er, at man hurtigt har overblik over sit værktøj og derfor ikke spilder tid med at lede efter det. Værktøjet i Bato Nordic værktøjsvogne ligger i CNC-skåret EVA skum som er utrolig slidstærkt og som tåler olie og kemikalier.

Skulle du miste noget værktøj, vil du hurtig kunne se hvad der mangler og få sortimentet suppleret op igen. Og husk at du altid kan købe det løse værktøj hos Toolster.

Værktøjsvogn med værktøj i høj kvalitet


Fælles for alle værktøjsvognene her på siden er at de er fyldte med værktøj af topkvalitet. Køber du en værktøjsvogn hos os er du sikker på at du får værktøj som bare holder og som er en fornøjelse at arbejde med.

Indholdet varierer og der er derfor gode chancer for, at du finder det perfekte match til dit behov for værktøj. Hos Toolster har vi kvalitets værktøjsvogne med tomme værktøj, der er oplagte hvis du arbejder med gamle engelske eller amerikanske biler og motorcykler. Se denne Bato værktøjsvogn med værktøj i tommer. Den har alt du skal bruge til veteranbiler og veteran motorcykler fra England og USA. Vi har også meget andet værktøj i tommer her på shoppen.

Vil du hellere selv fylde din vogn op, finder du også tomme værktøjsvogne, som har plads til hele din samling.

Hav dit værktøj i fred og vær mobil på værkstedet


Du har mulighed for at låse din værktøjsvogne, og det er især en god ide, hvis du har problemer med at dine kollegaer går og ”låner” dit værktøj, når du ikke ser det. Det sparer dig for at skulle bruge tid på at lede efter dit værktøj, og det ville være ærgerligt hvis det pludselig er væk og du skal til at købe nyt.

En god værktøjsvogn har store kraftige hjul, så den er nem at flytte rundt med på eksempelvis et autoværksted. Så kan du have den med dig rundt om bilen eller lastbilen, i takt med du går og reperer. Der kan ofte ligge trykkluftslanger eller ledninger på gulvet, og de forceres nemt med en værktøjsvogn med store hjul. Det kan også være at du skal have dit værktøj med dig over store afstande i en produktionsvirksomhed. Man kommer ikke udenom at værktøj vejer en del, særligt hvis du har meget af det. Det vil derfor sparer dig for en masse energi, som du i stedet kan bruge på relevante arbejdsopgaver.

Skuffer med de bedste glideskinner og låsesystem


Bato Nordic har valgt at udstyre deres værkstedsvogn med kraftige glideskinner med kuglelejer. Det sikre at skufferne har et godt udtræk, der føles jævnt of stabilt. Det er muligt at trække skufferne helt ud, så du nemt kan få overblik over værktøjet. Skufferne også er udstyret med et integreret click-system i skinnerne. Det er et system, der sikrer en korrekt lukning af skufferne, og holder dem på plads.

Værktøjsvogn med plads til ekstra udstyr på siderne


Værktøjsvognene er monteret med hulplade med firkantet huller på siderne. Det giver dig mulighed for at montere diverse ekstra udstyr, såsom en skraldespand, spraydåseholder, værktøjskroge, papirholder mm. På mange af værktøjsvognene er der også mulighed for at montere et skruestik. Et andet tilbehør som kan monteres på en Bato værktøjsvogn er en computer arm, som kan holde en laptop computer. Den er derfor brugbar til meget andet end blot værktøj, og vil hurtigt blive din faste følgesvend hver dag.


Kvalitets værktøjsvogne til lavpris hos Toolster.dk


Køb væktøjsvogn med og uden værktøj til lavpris her hos os - Bliv en af vores glade kunder og bestil en kvalitets værktøjsvogn fra Bato Nordic eller TECOS. Så er du sikret en værktøjsvogn af høj kvalitet til lav pris. Vi har prisgaranti på vores vogne, så du kan trygt bestille den hos Toolster. Hos os har du mulighed for at indrette og designe din egen værktøjsvogn.

Kontakt os på 97151500 eller på info@toolster.dk Så finder vi hurtigt en skrap pris til dig og levere din drømme værktøjsvogn i løbet af 1-2 dage.

Toolster er bare stærkest i værktøj!

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.