Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Find kvalitets værktøjskabinet til dit værktøj hos TOOLSTER

Kender du det med at værktøjet enten ligger og flyder overalt, eller du ikke kan finde dine ting og igen og igen skal bruge tiden på lede i stedet for at kunne tiden effektivt på at udføre det arbejde, du egentlig helst vil? Hos Toolster har vi et stort udvalg af forskellige værktøjsvogne til dit værktøj. Få orden og hold overblik over dit værktøj, hvis alt ligger og flyder og arbejdspladsen forhindrer at du kan arbejde effektivt og med fuldt overblik. Vores værkstedsvogne kan rumme al dit håndværktøj som skruestrækkere, svensknøgler med videre og kan også hjælpe med at holde styr på bolte, skruer, kuglelejer og meget andet.

Med en værktøjsvogn på hjul kan du nemt få dit værktøj med rundt i værkstedet, så du har det lige ved hånden der, hvor du skal bruge det. Og har du brug for en lidt mindre og mere kompakt løsning, som dog stadig har en god bæreevne, har vi også mindre værkstedsvogne uden hjul i vores sortiment men med skuffer og med mulighed for at låse, så dit håndværktøj ikke kan tilgås af andre.

Vores værktøjskabinet er af bedste kvalitet og med kraftige hjul samt stærke metalskuffe som køre på kuglelejer så du nemt kan åbne og lukke skufferne. Vi har værktøjskabinet i mange størrelser så du kan finde en som lige passer dine behov.

Vi har også værktøjskabinet uden hjul som du kan stille oven på din værktøjsvogn hvis du har brug for mere plads til dit værktøj. Et værktøjskabinet uden hjul kan også bruges i håndværker varebilen eller på værkstedsbordet.

Skal du bruge mere værktøj i din værkstedsvogn har vi et kæmpe udvalg af værktøjssæti EVA skum som lige passer i dit værktøjskabinet eller værkstedsvogn.

Hvad er en værkstedsvogn?


En værkstedsvogn kan bruges til hjælpe med at holde styr på og sortere alt dit værktøj. Den kan bruges på dit værksted uanset om det er til din private garage eller om det er til erhverv. Med en værkstedsvogn kan du få styr på dit sortiment af håndværktøj, og du har mulighed for at aflåse vognen, så det kun er dig selv, der kan tilgå dit værktøj og de reservedele du opbevarer deri.

Hvilken type værkstedsvogn skal jeg købe?


Dette afhænger naturligvis helt af dit eget behov. BATO laver nogle meget robuste og populære værkstedsvogne, som er foretrukket af mange. Her kan man både få vogne med og uden hjul og med både skuffer og låsemuligheder, så uvedkommende ikke kan få adgang til dit værdifulde værktøj. Der findes løsninger til alt fra den lille private hobbyvirksomhed til de helt store løsninger på de professionelle værksteder. Det gælder om at få afstemt præcis hvad dit behov er, og hvor mobil din vogn skal være.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.