Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Effektiv tvangsblander til flere formål


En tvangsblander er en enormt effektiv blandemaskine, som hovedsageligt bruges hos den professionelle håndværker. Den kan dog bruges i mange brancher, da den kan blande et utal af forskellige ting. Den egner sig blandt andet godt som beton blander, men kan også bruges til spartelmasse, fugemasse, gipsprodukter, terrazzo og meget mere.

Blandemaskiner er ligesom så meget andet værktøj uundværligt på byggepladsen. Betonblandere letter arbejdet når du skal blande, men for at få den bedste effektivitet kræver det også at du vælger den rette betonblander, så den kan imødekomme dine forventninger og krav.

Hos Toolster finder du mange modeller af tvangsblandere, og der er derfor noget til ethvert behov. Uanset om du er på udkig efter en stor eller lille betonblander, er der gode chancer for at du finder en passende model her på siden.

Alle blandemaskiner i vores udvalg er fremstillet i høj kvalitet, og vil klare opgaven både hurtigt og effektivt. Du kan blandt andet finde en VMB, ATIKA og Staring tvangsblander, som alle lever op til forventninger og behov for maskiner med stor effektivitet og lang holdbarhed.

Hos Toolster har vi altid hurtig levering og gode priser. Vi leverer din blander der hvor du skal bruge den.

Har du spørgsmål til tvangsblandere så kontakt Toolster på 97151500 eller info@toolster.dk så hjælper vi dig

Gode råd, inden du vælger tvangsblander


Blandemaskiner er forskellige, og det kan derfor være svært at vurdere hvilken blandemaskine der passer bedst til dig. Den helt store fordel ved at bruge en tvangsblander fremfor andre relaterede produkter på markedet, er at de blander med stor effektivitet og høj hastighed, grundet deres kraftige motor. Blandemaskiner her på siden er designet til at være i brug og har en lang holdborhed.

En tvangsblander er ikke ligefrem billig, og det kan være en stor post i budgettet. Derfor er det vigtigt at du overvejer dine behov, inden du vælger blandemaskine. Der er ingen grund til at købe en 300 l tvangsblander, hvis du i virkeligheden kun har brug for det halve af kapaciteten.

Modsat vil det heller ikke være alle tvangsblandere, der lever op til netop dine krav.

Vi giver her en række gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, inden du vælger model:

Blandekapacitet:

Det første du bør overveje, er hvor stor blandekapacitet du har brug for. Her på siden kan du finde alt fra en tvangsblander med 65 l til en med 800 l. Udvalget spænder derfor bredt, og er du i tvivl, er det altid bedre at vælge lidt mere end du reelt får behov for.

Den fysiske størrelse:

Hvor stor en tvangsblander er, afhænger ikke kun af blandekapaciteten. To tvangsblander på 300 liter, kan sagtens have forskellige fysiske størrelser. Igen handler det meget om dit eget behov, og om den eventuelt skal flyttes rundt på en gang imellem. Skal din blanderen være mobil, er det derfor en god ide at vælge en med lav vægt og hjul.

Udtømning:

Har du ønsker til hvilken udtømnings højde maskinen har, er det helt sikkert også en faktor du bør holde øje med. An på hvad du skal tømme indholdet ned i, kan det være ret relevant.  

Ofte stillede spørgsmålHvad er en tvangsblander?
En tvangsblander er en maskine, der effektivt kan blande en lang række forskellige ting. Det kan både være forskellige varianter af beton, terrazzo, murermørtel, gips produkter og tørprodukter som kalk og maling. Tvangsblandere kommer i mange forskellige størrelser, og der findes derfor en model til mange formål.

Hvorfor bruge en tvangsblander?
Der er mange fordele ved at bruge en tvangsblander fremfor andre alternativer. Først og fremmest er den godkendt til det hele, og den har en effektiv blande evne og en god hastighed. Du vil derfor kunne få et hurtigt og godt resultat, og behøver ikke bruge lang tid på at vente.

Hvor stor en tvangsblander skal jeg bruge?
Svaret afhænger af dit behov. Er der tale om større projekter, hvor der skal bruges store mængder beton, og der er flere folk på opgaven, så kan de helt store blandere på 6-800 liter hurtigt få nok at lave.
Er det til gengæld kun dig selv, som arbejder med den, og er det typisk mindre projekter, så kan en lille tvangsblander, med en kapacitet på under 100 liter, ofte være tilstrækkelig. De små er typisk også lettere at flytte rundt på.

Hvad koster en tvangsblander?
Prisen på en tvangsblander varierer alt efter størrelse, mærke og model. Hos os kan du finde alt fra en lille tvangsblander til omkring 8.000 kr, til en tvangsblander med en kapacitet på hele 800 L til omkring 56.000 kr. Der er derfor noget til ethvert behov og budget. Vi har prisgaranti på alle tvangsblandere i udvalget.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.