Varemærke
(6)

Tsurumi

Tsurumi startede med at producere pumper i Japan i 1924. De laver pumper af højeste kvalitet, og som er lavet til at modstå ekstreme forhold. De har blandt andet entreprenørpumper, dykpumper og fladsugepumper.
Så er du entreprenør, som skal have tømt en udgravning for vand, eller en tagdækker der har en tagflade med vand, eller et skadeservice firma der skal tømme en kælder for vand, så kan du trygt stole på en Tsurumi pumpe.

Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk