Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Nem at vedligeholde


En af de store fordele ved Tsurumi pumpen er, at den er nem at vedligeholde og reparere, hvis pumpen skulle gå i stykker. Først og fremmest er Tsurumi pumpen designet til at holde, så den ikke går i stykker. Den er ligeledes designet, så vedligeholdelse og reparationer er let tilgængelige og ikke kræver den lang uddannelse for at være i stand til at reparere den.

Et fællestræk ved Tsurumi pumper er deres enkle og robuste ydre. Det betyder, at Tsurumi pumpen på ydersiden er solid og holdbar. Dens enkle opbygning er ligeledes medvirkende til, at selve mekanikken nemt kan tilgås ved hjælp af basale værktøjre som en skruetrækkere og skruenøgler. Mekanikken i Tsurumi pumpen er også opbygget således, at den kun kræver let øvede teknikere at lave eventuelle reparationer.

Hvilken pumpe skal jeg vælge?


En af de ting, som er vigtige, når man skal vælge en ny pumpe, er, at du skal finde ud af, hvad du ønsker at bruge pumpen til. En behovsafklaring er vigtig, så du ikke ender i en situation, hvor Tsurumi ikke kan levere et tilstrækkeligt resultat. Som der bliver nævnt længere oppe i afsnittet, så er Tsurumi især kendt for deres produktion af entreprenørpumper, dykpumper og fladsugepumper. Det er ikke underordnet, hvilken model du vælger, når du skal have fat i din Tsurumi pumpe.

Forskellige typer af pumper


En entreprenørpumpe er især brugbar, når det kommer til pumpning af forskellige væsker, som er uklare. Det kan f.eks. omhandle spildevand, tynd gylle eller møddingsaft. Det kan også være, at du er i gang med en udgravning af din have, hvor hullet bliver oversvømmet med grundvand eller regnvand. I denne situation kan en entreprenørpumpe blive aktuel, fordi der skal pumpes urent vand væk fra området.

Den generelt store regnmængde i Danmark gør, at man ofte oplever, at der forekommer oversvømmelser i kælderen eller andre lavtliggende områder. Disse oversvømmelser kan du komme til livs med en dykkerpumpe. Der findes dykpumper, som kan man bundsuge, så vandet bliver fjernet helt ned til få millimeter.

Fladsugepumpen er velegnet til glatte gulve, som der blandt andet findes i kældre eller garager. Bundpladen på pumpen er ofte fremstillet i gummi, som betyder, at den er skånsom mod sarte overflader.

Så alt afhængig af hvad du ønsker at bruge pumpen til, skal du vælge en pumpe derefter. Det er op til dig at vurdere, hvad du ønsker at bruge din Tsurumi pumpe til.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.