Fri fragt
Fri fragt hele juli
27 dage 19 timer 11 minutter 32 sekunder
 
Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

 

KÆMPE udvalg af de bedste topnøglesæt fra BATO og BAHCO

Vi har topnøglesæt i alle størrelser og prisklasser hos TOOLSTER.  Fælles for dem alle er at kvaliteten er i top.

Et topnøglesæt består af mange løsdele og hvis du skulle være uheldig at miste noget af det eller er du kommet til at ødelægge en top eller anden løsdel til topnøglesæt er det muligt at købe løsdele til dit topnøglesæt hos Toolster. Du finder vores store udvalg af kvalitets løsdele til topnøglesæt HER

Kvalitets topnøglesæt til mange arbejdsopgaver


Et topnøglesæt er perfekt til når du f.eks. skal reparere din plæneklipper og knallert. Sættet er næsten uundværligt i mange reparationsopgaver og ikke mindst samle opgaver. Det kan være du f.eks. skal samle en stålreol eller har andre samlingsopgaver, hvor topnøglesættet er ideelt at bruge. Topnøgler er nærmest uundværlige i mange værksteder, om det enten er arbejdsopgaver med f.eks. maskiner, byggeri eller biler, så har du bruge for et topnøglesæt.

Det mest brugte topnøglesæt er en ½”, hvor top størrelsen er typisk er fra 10-32 mm. Et meget anvendeligt topnøglesæt med en ½” firkant, som leveres i en kraftig slagfast plast box, er dette sæt fra BATO med 23 dele. Du kan se hele topnøglesættet her.  Skulle det bliver for stort, kan man vælge et ¼” topnøglesæt eller et 3/8” topnøglesæt hvilket er ideelt til mindre arbejdsopgaver. Har du store arbejdsopgaver, som f.eks. reparationer af lastbiler, traktor eller landbrugsmaskiner med større møtrikker og bolte, er et topnøglesæt med ¾” firkant eller 1” firkant ideelt til arbejdet. De går typisk går helt op til 80 mm i topstørrelse.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.