Toolster NEWS

Her kan du se nyheder om produkter.

Få penge tilbage, ved køb af et  Festool værktøj!

Festool har fået solstik og giver dig penge tilbage når du køber en Festool maskine hen over sommeren. Køb et Festool værktøj i kampagneperioden fra 1. juli 2019 til og med 31. august 2019, og få op til 800 kr cashback.
Spar 200 kr, 400 kr eller 800 kr
Læs betingelserne og se en oversigt over alle inkluderede maskiner inklusive artikelnumre og cashback-beløb HER
Bemærk: Denne pdf indeholder udelukkende det aktuelle Festool program. Selvfølgelig er alle andre værktøjer, som du eventuelt kan købe hos din forhandler, også omfattet af kampagnen. Du kan få vist en komplet oversigt.

Det er meget enkelt
1: Køb maskinen hos din forhandler
2: Upload din faktura/følgeseddel HER
3: Få cashback fra Festool

SE VORES STORE UDVALG AF FESTOOL HER

Toolster er din Autoriseret Festool forhandler på nettet.

Lease dit Festool værktøj hos Toolster

Nu er ”Festool Business Lease” kommet til Danmark og vi er stolte over at kunne tilbyde konceptet til dig.

Festool Business Lease er en løsning, som inkludere alt det du behøver, når det gælder el-værktøj. Det giver dig som håndværker en unik mulighed for at anvende Festool kvalitets værktøj til en lav, fast månedsydelse. (Faktureres kvartalsvis af finansieringsfirmaet) og belaster dermed din likviditet mindre.
Aftalen inkluderer tyveriforsikring og reparationsservice inkl. fragt i 36 mdr. Optimal totaløkonomi opnås ved at værktøjet frikøbes til en lav anskaffelsespris efter 36 måneder, så du kan fortsætte med at anvende værktøjet i mange år fremover. Festool Business Lease samarbejder med GRENKELEASING ApS.

Kontakt Toolster hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud 97151500

Læs mere om Festool Buisiness Lease HER

Her finder du priseksempler på Festool Buisiness Lease. Der er forslag til pakkeløsninger, men du kan selvfølgelig sammensæt det så det passer til dig.

FAQ
Her finder du svar på generelle spørgsmål om Festool Business Lease

Festool - Vi byder på et batteri

Toolster og Festool er i gave humør
For hver 18 volts Festool maskine du køber, får du et BP 18 Li 5,2 AS batteri med i købet (værdi: 730,- vejl. pris, ekskl. moms).
Kampagnen gælder fra d. 1. august til d. 30. november 2018. (Gælder for alle Basis og Plus versioner)

Fjernstyret udsugning.

Med kombinationen af Bluetooth® modulet på CLEANTEC støvsugeren og fjernbetjeningen på støvsugerslangen behøver man ikke at gå tilbage til støvsugeren: Støvsugeren startes nemt med fjernbetjeningen direkte på slangen. Perfekt til løbende rengøring - simpel omskiftning til rengøringstilstand, også når støvsugeren er i AUTO-stilling. Bluetooth® modulet på støvsugeren kommunikerer ikke kun med den nye trådløse fjernbetjening – men også med Festool Bluetooth® batterierne. Derved startes et akku-værktøj automatisk, når støvsugeren startes. Så når du arbejder med Festool akku-produkter, får du glæde af hele Festool støvfri-systemet.

Start støvsugeren med fjernbetjeningen direkte på støvsugerslangen
Perfekt til løbende rengøring - uden at man behøver at omskifte støvsugeren fra AUTO til MAN
Bluetooth® modulet kommunikerer også med Festool Bluetooth® batterier - derved startes støvsugeren også automatisk, når akku-værktøjet startes
Eftermonteringssæt til CT 26, 36, 48
Modul til montering i det ledige modulstik
Fjernstyring via fjernbetjening (indeholdt i sættet) eller via akku-værktøj (kombineret med Bluetooth® batteri)
Automatisk start af støvsugeren, når akku-værktøjet startes (kræver kompatibelt Bluetooth® batteri)
Støvsugeren kan startes med fjernbetjeningen direkte på støvsugerslangen (simpel omskiftning til rengøringstilstand, også når støvsugeren er i AUTO-stilling)

Let og støjsvag girafsliber til væg- og loftslibning

Mirka lancerer nu LEROS - markedets letteste og mest fleksible kulfri loft- og vægsliber.

Den bedste girafsliber for din arbejdsstilling
Den nye LEROS girafsliber fra Mirka er med sin vægt på kun 3,5 kg markedets letteste, og det gør samtidig, at du kan bruge væg-/loftsliberen over lang tid, uden at du overanstrenger kroppen. Sliberen har som den første nogensinde et 180° fleksibelt drejehoved, som virkelig hjælper på din arbejdsstilling.

Få det flotteste relsultat med det specialdesignede slibehoved
Slibehovedet på væg-/loftsliberen er special designet, hvilket gør det meget nemmere at slibe helt tæt på kanter og hjørner. Det tilfældigt oscillerende hoved gør desuden, at resultatet ser professionelt ud og giver den pæneste finish.

Bessey GearKlamp

Revolutionerende skruetvinge fra Bessey. Man har flyttet spændehåndtaget fra selve spindelen og  ind over skinnen. Det gør at man kan komme ind hvor pladsen er trang og du kan spænde med op til 2000 N. Skruetvingen fås med en udladning 60 mm og i 4 forskællige spændvidder. 150 mm, 300 mm, 450 mm og 600 mm. De har et ergonomisk 2-komponent håndtag som giver er utroligt godt greb så man kan overføre en stor spændekraft.
GearKlamp tvingen har desuden en låse mekanisme der gør at du nemt og hurtigt kan tilpasse den om det emne du skal spænde om.

Collomix rørværk på batteri

Nu kan du blande dine produkter alle steder. Collomix Xo 10 NC er et kraftige rørværk som køre på 18V 5,2Ah batterier, så er du ikke længer afhængig af at være i nærheden af en stikkontakt.
Du kan blande der hvor du arbejder eks. på stilladset, på marken eller andre steder hvor det er svært at hente strøm. Batteriet til Collomix røreværket er et såkaldt CAS batteri. CAS batterier er en sammenslutning af mindre el-værktøjs producenter som er gået sammen om en fælles batteri platform. Det vil sige at den passer batterier med blandt andet Metabo, Rothenberger, Eibenstock, Mafell, Starmix mfl.

Alsidig rundsav fra Festool

HKC 55 er den mest alsidige rundsav til dato. Med Festool HKC 55 rundsav i hånden kan du klar næsten alle former for sav opgaver i et snup tag. Og så endda uden ledning. Der er tale om en rigtig 3 i 1 sav. Rundsav, dyksav og kap-/geringssav.
Når den bruges som almindelig rundsav har man mulighed for sikkert at styre skærmen med tommelfingeren langet værk fra klingen. Der er indbygget en smart spaltekniv i sikkerhedsskærmen som sikre dig i mod at emnet presser om klingen og kaster saven væk.
Den kan bruges som dyksav både med og uden Festools FS føringsskinne. Som dyksav giver den mulighed for at starte inde midt på en plade og ”dykke” ned og skære et snit. Men . Festool FS føringsskinner har du mulighed for at skære præcise snit nemt og hurtigt. Festool FS føringsskinner fås fra 800mm til 5000mm.
Den sidste mulighed er at du kan bruge den som geringssav med Festool FSK kap-/geringsskinne , de fås i 3 længder 250mm, 420mm og 670mm. Med den monteret på Festool HKC rundsav har du en transportabel kap-/geringssav som du kan have med rund på byggepladsen. I stedet for at bære tunge emner over til en kap-/gerinssav kan du bære HKC saven over til emnet og skære det ønskede snit. Med FSK420 kap-/geringsskinnen kan du lave et snit på 420mm ved 90gr i 50mm tømmer. Du kan skære smig i -60gr til +60gr.
HKC 55 saven fås i en basis version hvis du allerede har Festools batterier samt i forskellige udgaver med batterier og skinner.
I Festool HK sav serien fås der også 230V versioner både i en 55mm HK 55 og en HK 85 som skære 85mm i dybden. Sidstnævnte er utrolig velegnet til spær og tag arbejde da man med FSK geringsskinne kan skære alle de vinkler du har brug for.

BLACK FRIDAY

Velkommen til Black Friday hos Toolster.dk!!!

Hos Toolster starter Black Friday den 23/11-2018 kl. 00.01 og tilbuddene kører frem til søndag den 25/11-2018 kl. 23.59. Vores tilbud gælder så længe lager haves.
Vi har udvalgt nogle vare som vi sætte ekstra meget ned på dagen, de vil først blive offentligt gjort på selve dagen så husk at kig ind på shoppen. Der er mulighed for en ekstra god handel.
Skulle der være vare som du ikke har nået at få fat i, kan du kontakte os på mail eller telefon. Så ser vi om ikke vi kan hjælpe dig.
Black Friday er et helt specielt udsalg med meget lave priser på kvalitets værktøj. Begrebet stammer fra USA og markere dagen efter Thanksgiving, hvor butikker og webshops frister med priser der er helt i bund. Mange bruger dagen til at kickstarte julehandlen eller til at forkæle sig selv med ekstra lækre kvalitetsvare.
Dagen har siden 2005 været den største og travleste handels dag i USA med en omsætning på et svimlende milliardbeløb.
Man så det første gang i Danmark i 2013 og her har det også år efter år slået salgsrekorder og bliver mere og mere populært.
Begrebet Black Friday stammer efter sigende fra Philadelphia hvor veje og gader var ”sorte” af biler og mennesker på denne udsalgsdag.
Få nyheder og tilbud først!