Toolster NEWS

Ergonomiske knæbeskytter med hjul – KneeBlades - Rullende knæbeskytter

Ergonomiske knæbeskytter med hjul – KneeBlades - Rullende knæbeskytter

Med de nye KneeBlades fra Milescraft kan du arbejde hurtigt og effektivt i gulvhøjde. Du bliver utrolig mobil og kan manøvrere rundt på gulvet med perfekt balance. Den trehjulede mobile base giver fuld 360° drejefunktion uden at du skal løfte dig fra gulvet.
Samtidig med mobiliteten på dine knæ sidder du ergonomisk godt i behagelige GEL knæpuder. Du sidder med dine knæ tæt på gulvhøjde for en bedre ergonomi og for at skåne ryggen. Men et tryk på en knap kan du afkoble hjulene og så kan du bruge Gel knæpuderne som almindelige knæbeskytter.

KneeBlades er perfekt til gulvlæggere, murer, maler, tømrer, elektriker, autobranchen, produktion mm. Alle montage og vedligeholdelses opgaver ved gulvet. Arbejd mere ergonomisk og effektivt end før. Køb dine KneeBlades knæbeskytter med hjul hos Toolster.

Leveres primo februar 2020

Professionel stavvibrator på batteri - Lievers P18Li

Professionel stavvibrator på batteri - Lievers P18Li

Lievers er en af markedets førende producenter af professionelle stavvibrator til vibrering af støbe beton på byggepladser. De er blandt andet kendt for deres utrolige effektive og driftssikre P14E "minivip" stavvibrator, som er foretrukket blandt mange støbefolk. Men med en ledning efter stavvibratoren kan det nogle gange være en udfordring at komme rundt på byggepladsen, da der er mange steder ledningen kan gribe fat. Specielt hvis man har armerings stål som man skal støbe ned. Det kan også være tidskrævende at trække strøm hvis man har mindre opgaver. Det har Lievers nu gjort noget ved da de har udviklet Lievers akku stavvibrator P14Li, som nok er den mest kraftfulde og effektive stavvibrator på batteri. P14Li passer vibrator slange med 230v modellen og kan købes både som løs motor med batterier og lader samt som en komplet model med vibratorslange på ø38x1000mm. Det anbefales ikke at gå over 1500mm vibratorslange. Batteristavvibratoren køre på kraftfulde 18V batterier på 5,0Ah og har en kulfir motor som sikre samme kraft som P14E.

Køb Festool demo maskiner hos Toolster – Med fuld garanti

Køb Festool demo maskiner hos Toolster – Med fuld garanti

Nu kan du gøre en ekstra god handel på Festool maskiner hos Toolster. Vi har lavet en varegruppe med ”demo” Festool maskiner, som er ganske let brugte maskiner der er kontrolleret så de er 100% driftssikre som nye maskiner. Mange af maskinerne er tæt ny tilstand. Hold øje med varegruppen da der kommer nye maskiner til hele tiden og der oftest kun er en af hver. Vent ikke for længe med at gøre en ekstra god handel.
Den maskine du køber, er den der er afbilledet på siden.

Enkelte maskiner kan være let brugte maskine, hvilket  vil fremgå tydeligt  i vare beskrivelsen. Der kan også forekomme maskiner fra andre producenter.

Se vores udvalg af Festool demo maskiner HER
Verdens første transportable vakuum løfter på batteri!

Verdens første transportable vakuum løfter på batteri!

Tag godt imod verdens første transportable vakuum løfter på batteri, som du ikke vil kunne undvære. Vakuumløfteren vil lette mange af dine arbejdsopgaver både på værkstedet og byggepladsen. Den kan suge sig fast på næste alle faste underlag, om det er ru, porøs eller våde overflader, så sætter vakuumløfteren sig fast. Det er ny måde at løfte og flytte bl.a. byggematerialer herunder glas, fliser, klinker, beton, gipsplader, krydsfiner, stålplader og møbler og hvidevarer samt meget mere. Du skal f.eks. have sat nye vinduer i eller have lagt klinker, hvor du med vakuumløfteren kan suge dig fast på glasset eller klinken og efterfølgende løfter den meget nemt på plads uden du skal have fingrene på kanter eller hjørner. Den kan altså klare både store og små ting, og du slipper dermed for at få fingrene i klemme. Der findes utallige muligheder med vakuumløfteren, som gør at det kun er fantasien der sætter grænser for hvad du kan bruge den til. Den er perfekt til håndværker og industri, hvor den bl.a. er designet til brug hos gulvlægger, glarmester, tømrer, flytte folk og meget mere.

Se den transportable vakuum løfter HER
Køb en Festool bore-/skruemaskine hos Toolster og få et gratis batteri af Festool

Køb en Festool bore-/skruemaskine hos Toolster og få et gratis batteri af Festool

Fra 1. september til 30. november, 2019. Deltag i vores 18 volt bore-/skruemaskine kampagne og få et gratis AIRSTREAM batteri.*

Sådan deltager du i vores 18 volt bore-/skruemaskine kampagne.

  • Køb kampagne produkter under kampagneperioden.
  • Login på MyFestool, udfyld i formularen og upload faktura eller følgeseddel.
  • Festool sender dig et gratis AIRSTREAM batteri.**

*) Ved køb af en 18 volt bore-/skruemaskine: Basic/Basic Set/Compact/Plus/Plus-SCA/Set eller Set-SCA-variant, under perioden 1. september til 30. november, 2019.

**) Adressen skal være en gadeadresse, adressen kan ikke være en postboks adresse.

Se vores store udvalg af Festool værktøj HER
Lease dit Festool værktøj hos Toolster

Lease dit Festool værktøj hos Toolster

Nu er ”Festool Business Lease” kommet til Danmark og vi er stolte over at kunne tilbyde konceptet til dig.

Festool Business Lease er en løsning, som inkludere alt det du behøver, når det gælder el-værktøj. Det giver dig som håndværker en unik mulighed for at anvende Festool kvalitets værktøj til en lav, fast månedsydelse. (Faktureres kvartalsvis af finansieringsfirmaet) og belaster dermed din likviditet mindre.
Aftalen inkluderer tyveriforsikring og reparationsservice inkl. fragt i 36 mdr. Optimal totaløkonomi opnås ved at værktøjet frikøbes til en lav anskaffelsespris efter 36 måneder, så du kan fortsætte med at anvende værktøjet i mange år fremover. Festool Business Lease samarbejder med GRENKELEASING ApS.

Kontakt Toolster hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud 97151500

Læs mere om Festool Buisiness Lease HER

Her finder du priseksempler på Festool Buisiness Lease. Der er forslag til pakkeløsninger, men du kan selvfølgelig sammensæt det så det passer til dig.

FAQ
Her finder du svar på generelle spørgsmål om Festool Business Lease
Let og støjsvag girafsliber til væg- og loftslibning

Let og støjsvag girafsliber til væg- og loftslibning

Mirka lancerer nu LEROS - markedets letteste og mest fleksible kulfri loft- og vægsliber.

Den bedste girafsliber for din arbejdsstilling
Den nye LEROS girafsliber fra Mirka er med sin vægt på kun 3,5 kg markedets letteste, og det gør samtidig, at du kan bruge væg-/loftsliberen over lang tid, uden at du overanstrenger kroppen. Sliberen har som den første nogensinde et 180° fleksibelt drejehoved, som virkelig hjælper på din arbejdsstilling.

Få det flotteste relsultat med det specialdesignede slibehoved
Slibehovedet på væg-/loftsliberen er special designet, hvilket gør det meget nemmere at slibe helt tæt på kanter og hjørner. Det tilfældigt oscillerende hoved gør desuden, at resultatet ser professionelt ud og giver den pæneste finish.
Bessey GearKlamp

Bessey GearKlamp

Revolutionerende skruetvinge fra Bessey. Man har flyttet spændehåndtaget fra selve spindelen og  ind over skinnen. Det gør at man kan komme ind hvor pladsen er trang og du kan spænde med op til 2000 N. Skruetvingen fås med en udladning 60 mm og i 4 forskællige spændvidder. 150 mm, 300 mm, 450 mm og 600 mm. De har et ergonomisk 2-komponent håndtag som giver er utroligt godt greb så man kan overføre en stor spændekraft.
GearKlamp tvingen har desuden en låse mekanisme der gør at du nemt og hurtigt kan tilpasse den om det emne du skal spænde om.

Køb den smarte GearKlamp fra Bessey HER

Collomix rørværk på batteri

Collomix rørværk på batteri

Nu kan du blande dine produkter alle steder. Collomix Xo 10 NC er et kraftige rørværk som køre på 18V 5,2Ah batterier, så er du ikke længer afhængig af at være i nærheden af en stikkontakt.
Du kan blande der hvor du arbejder eks. på stilladset, på marken eller andre steder hvor det er svært at hente strøm. Batteriet til Collomix røreværket er et såkaldt CAS batteri. CAS batterier er en sammenslutning af mindre el-værktøjs producenter som er gået sammen om en fælles batteri platform. Det vil sige at den passer batterier med blandt andet Metabo, Rothenberger, Eibenstock, Mafell, Starmix mfl.

Køb det alsidige akku røreværk fra Collomix lige HER
Alsidig rundsav fra Festool

Alsidig rundsav fra Festool

HKC 55 er den mest alsidige rundsav til dato. Med Festool HKC 55 rundsav i hånden kan du klar næsten alle former for sav opgaver i et snup tag. Og så endda uden ledning. Der er tale om en rigtig 3 i 1 sav. Rundsav, dyksav og kap-/geringssav.
Når den bruges som almindelig rundsav har man mulighed for sikkert at styre skærmen med tommelfingeren langet værk fra klingen. Der er indbygget en smart spaltekniv i sikkerhedsskærmen som sikre dig i mod at emnet presser om klingen og kaster saven væk.
Den kan bruges som dyksav både med og uden Festools FS føringsskinne. Som dyksav giver den mulighed for at starte inde midt på en plade og ”dykke” ned og skære et snit. Men . Festool FS føringsskinner har du mulighed for at skære præcise snit nemt og hurtigt. Festool FS føringsskinner fås fra 800mm til 5000mm.
Den sidste mulighed er at du kan bruge den som geringssav med Festool FSK kap-/geringsskinne , de fås i 3 længder 250mm, 420mm og 670mm. Med den monteret på Festool HKC rundsav har du en transportabel kap-/geringssav som du kan have med rund på byggepladsen. I stedet for at bære tunge emner over til en kap-/gerinssav kan du bære HKC saven over til emnet og skære det ønskede snit. Med FSK420 kap-/geringsskinnen kan du lave et snit på 420mm ved 90gr i 50mm tømmer. Du kan skære smig i -60gr til +60gr.
HKC 55 saven fås i en basis version hvis du allerede har Festools batterier samt i forskellige udgaver med batterier og skinner.
I Festool HK sav serien fås der også 230V versioner både i en 55mm HK 55 og en HK 85 som skære 85mm i dybden. Sidstnævnte er utrolig velegnet til spær og tag arbejde da man med FSK geringsskinne kan skære alle de vinkler du har brug for.

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY

Velkommen til Black Friday hos Toolster.dk!!!

Hos Toolster starter Black Friday den 23/11-2018 kl. 00.01 og tilbuddene kører frem til søndag den 25/11-2018 kl. 23.59. Vores tilbud gælder så længe lager haves.
Vi har udvalgt nogle vare som vi sætte ekstra meget ned på dagen, de vil først blive offentligt gjort på selve dagen så husk at kig ind på shoppen. Der er mulighed for en ekstra god handel.
Skulle der være vare som du ikke har nået at få fat i, kan du kontakte os på mail eller telefon. Så ser vi om ikke vi kan hjælpe dig.
Black Friday er et helt specielt udsalg med meget lave priser på kvalitets værktøj. Begrebet stammer fra USA og markere dagen efter Thanksgiving, hvor butikker og webshops frister med priser der er helt i bund. Mange bruger dagen til at kickstarte julehandlen eller til at forkæle sig selv med ekstra lækre kvalitetsvare.
Dagen har siden 2005 været den største og travleste handels dag i USA med en omsætning på et svimlende milliardbeløb.
Man så det første gang i Danmark i 2013 og her har det også år efter år slået salgsrekorder og bliver mere og mere populært.
Begrebet Black Friday stammer efter sigende fra Philadelphia hvor veje og gader var ”sorte” af biler og mennesker på denne udsalgsdag.
Få penge tilbage, ved køb af et  Festool værktøj!

Få penge tilbage, ved køb af et  Festool værktøj!

Festool har fået solstik og giver dig penge tilbage når du køber en Festool maskine hen over sommeren. Køb et Festool værktøj i kampagneperioden fra 1. juli 2019 til og med 31. august 2019, og få op til 800 kr cashback.
Spar 200 kr, 400 kr eller 800 kr
Læs betingelserne og se en oversigt over alle inkluderede maskiner inklusive artikelnumre og cashback-beløb HER
Bemærk: Denne pdf indeholder udelukkende det aktuelle Festool program. Selvfølgelig er alle andre værktøjer, som du eventuelt kan købe hos din forhandler, også omfattet af kampagnen. Du kan få vist en komplet oversigt.

Det er meget enkelt
1: Køb maskinen hos din forhandler
2: Upload din faktura/følgeseddel HER
3: Få cashback fra Festool

SE VORES STORE UDVALG AF FESTOOL HER

Toolster er din Autoriseret Festool forhandler på nettet.
Festool - Vi byder på et batteri

Festool - Vi byder på et batteri

Toolster og Festool er i gave humør
For hver 18 volts Festool maskine du køber, får du et BP 18 Li 5,2 AS batteri med i købet (værdi: 730,- vejl. pris, ekskl. moms).
Kampagnen gælder fra d. 1. august til d. 30. november 2018. (Gælder for alle Basis og Plus versioner)
Fjernstyret udsugning.

Fjernstyret udsugning.

Med kombinationen af Bluetooth® modulet på CLEANTEC støvsugeren og fjernbetjeningen på støvsugerslangen behøver man ikke at gå tilbage til støvsugeren: Støvsugeren startes nemt med fjernbetjeningen direkte på slangen. Perfekt til løbende rengøring - simpel omskiftning til rengøringstilstand, også når støvsugeren er i AUTO-stilling. Bluetooth® modulet på støvsugeren kommunikerer ikke kun med den nye trådløse fjernbetjening – men også med Festool Bluetooth® batterierne. Derved startes et akku-værktøj automatisk, når støvsugeren startes. Så når du arbejder med Festool akku-produkter, får du glæde af hele Festool støvfri-systemet.

Start støvsugeren med fjernbetjeningen direkte på støvsugerslangen
Perfekt til løbende rengøring - uden at man behøver at omskifte støvsugeren fra AUTO til MAN
Bluetooth® modulet kommunikerer også med Festool Bluetooth® batterier - derved startes støvsugeren også automatisk, når akku-værktøjet startes
Eftermonteringssæt til CT 26, 36, 48
Modul til montering i det ledige modulstik
Fjernstyring via fjernbetjening (indeholdt i sættet) eller via akku-værktøj (kombineret med Bluetooth® batteri)
Automatisk start af støvsugeren, når akku-værktøjet startes (kræver kompatibelt Bluetooth® batteri)
Støvsugeren kan startes med fjernbetjeningen direkte på støvsugerslangen (simpel omskiftning til rengøringstilstand, også når støvsugeren er i AUTO-stilling)
Få nyheder og tilbud først!