Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

TEKNOS WEBSHOP - Køb TEKNOS maling hos TOOLSTER

Hvem er Teknos?


Teknos er en verdensomspændende virksomhed, som fremstiller overfladebehandlinger til stort set alle henseender. Teknos tilbyder derfor et bredt udvalg af forskellige produkter, der betyder, at du altid kan finde en løsning, som passer til dig og dine behov.

Historien bag Teknos er, at de begyndte i et hønsehus i Finland tilbage i 1948, hvor de sidenhen har fokuseret på de bedste løsninger i samspil med en tæt kundekontakt. Denne kombination har været medvirkende til at gøre Teknos og deres produkter yderst populære for både industrien, professionelle malere og private. Det er underordnet, om du ønsker at købe 200 liter eller 2 liter, da Teknos altid har gjort en dyd ud af at behandle kunder på den bedst tænkelige måde.

Teknos fokuserer på at forlænge slutprodukters livscyklus ved hjælp af smarte og avancerede løsninger, som beskytter alle slags overflader. Teknos har en altid en løsning, hvis du kommer med et problem, hvilket hænger sammen med deres tætte kontakt med nye og eksisterende kunder.

Hvorfor skal jeg vælge Teknos-maling?


Du skal vælge at bruge Teknos-maling til dit næste projekt, fordi Teknos er en virksomhed, som fokuserer på bæredygtige og holdbare løsninger. Det betyder, at når du bruger Teknos-maling, er du garanteret et slutprodukt, som du hvad, der kan holde i rigtig mange år. Som sagt har et Teknos et bredt sortiment af forskellige produkter. Nogle af de mest udbredte produkter er f.eks.:

•Vægmaling
•Træmaling
•Metalmaling
•Træolie
•Facademaling
•Træbeskyttelse

Så uanset om du skal i gang med at male skuret eller overfladebehandle et plankebord, så er Teknos-maling en oplagt mulighed for dig. Det er muligt at bestille en spand helt ned til 2,7 liter, som især henvender sig til private, der har skal bruge overfladebehandling til gør-det-selv-projekter.

Du ved på samme tid, at Teknos-maling lægger vægt at på skåne miljøet, så du kan ligeledes kan overfladebehandle med god samvittighed. Teknos nævner selv, at de lægger stor vægt på miljøspørgsmålet, hvor de opfylder og overgår alle de miljømæssige behov, der findes.

Flere fordele ved Teknos-maling


Udover at være af høj kvalitet og miljøbevidst, er størstedelen af Teknos’ produkter også Svanemærket, M1-mærket og allergimærket efter den finske astma- og allergiforening. Så hvis du vælger Teknos-maling, er du sikret, at der ikke kan opstå nogle former for allergiske reaktioner, fordi Teknos-malingen ikke indeholder nogle specifikke partikler, der kan udløse en allergisk reaktion.

Så hvis du ønsker overfladebehandling, som både tager hensyn til miljøet og er anerkendt med flere anmærkninger, er Teknos-maling en god løsning. En kombination af det forestående og Teknos’ tætte kundekontakt er medvirkende til at sikre dig de bedste forudsætninger for det rigtige valg af overfladebehandling.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.