Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Gør arbejdet lettere med et stillads


Et godt stillads er brugbart i mange forskellige situationer. Det gælder både hvis du er ved at male træværk, hvis taget skal skiftes eller til andre former for renoveringer. Stilladset sikrer at du får den optimale arbejdshøjde, så du bedre kan komme igennem projektet. Desuden er stilladser mere sikre og giver en meget bedre arbejdsstilling end en stige.

Derudover sikrer den robuste platform, at du kan have alt dit værktøj stående lige ved siden af dig.

Stilladser i mange forskellige varianter


Hos Toolster kan du finde præcis det stillads du har behov for.

​​Stilladserne fås i mange forskellige varianter og flere forskellige størrelser i både bredde og højde, så det kan tilpasses til den løsning der passer til dig og arbejdsopgaven.

Stilladser fra Custers giver en unik mulighed, da de kan kombineres med hinanden. Det vil sige at rullestilladset f.eks. kan kombineres med foldestilladset. Denne løsning gør det langt mere fleksibelt at have et stillads, da der kan kombineres mange flere forskellige stilladsløsninger, som passer netop til din arbejdsopgave.

Alle stilladser i vores udvalg er fremstillet i høj kvalitet og er virkelig robuste. De kan uden problemer holde til både dig og alt dit værktøj, og du kan derfor trygt gøre dit køb af stillads hos os.

Ofte stillede spørgsmålHvornår skal der bruges stillads?

Stilladser kan bruges til mange forskellige arbejdsopgaver, som kræver at du kommer op i højden. Det kan eksempelvis være ved maleopagver, tag opgaver, hvis du skal udskifte eller pudse vinduer osv. Det anbefales at du gør brug af et stillads, hvis opgaven kræver at du skal være i højden i mere end 30 minutter. Det giver nemlig en langt bedre arbejdsstilling, end hvis du skal stå på en stige.

Hvor højt må et stillads være?

Hvis du ikke har taget en 1-dags stilladsuddannelse, må du ikke opsætte et stillads der er højere end 3 meter. Er stilladset højere end 2 meter, er et rækværk desuden påkrævet, og er det over 10,5 meter skal det være fastmonteret til en væg.

Hvor kan man købe stillads?

Stilladser kan købes flere steder, og de findes i mange forskellige varianter. Hos Toolster finder du stilladser i høj kvalitet fra blandt andet UniHak og CUSTERS. Stilladserne fra CUSTERS kan sammensættes og kombineres, så de matcher præcis dit behov. Har vi ikke lige det stillads du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad koster et stillads?

Prisen på et stillads varierer alt efter model, størrelse og mærke. Det er altid en god ide at gå efter et stillads af høj kvalitet, så du er sikker på det er robust og kan holde til både dig og dit værktøj. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og det gælder også når det kommer til stilladser. Hos Toolster er du altid sikret et høj kvalitets stillads, uanset hvilken model du vælger.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.