Stavvibrator
Varemærke
(8)
(9)

Stavvibrator

Har du gang i projekter med beton og vil du stå tilbage med et godt resultat, hvor betonmassen er kompakt og homogen, så er du endt det rette sted. Her hos Toolster tilbyder vi et bred sortiment af stavvibrator, både som sæt, men også slanger og motorenhed for sig.
Hvad enten du ønsker med eller uden pistolgreb, så kan du finde det her under kategorien Stavvibrator.

Professionel stavvibrator til beton

Alle, som arbejder med beton, ved, at der opstår luftbobler, når man støber det. Dette gør, at støbningen kan blive svag og kommer til at se grim ud. Ved at bruge en stavvibrator får du vibreret luftboblerne ud og resultatet vil være markant kønnere. I vores udvalg af professionelle stavvibratorer til beton finder du produkter fra producenterne Lievers og Technoflex, som, vi synes, leverer de bedste stavvibratorer på markedet. Er du interesseret i en af dem – ønsker du et sæt eller mangler du blot en ny slange/stav – så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer dine spørgsmål, så godt vi kan - uanset om det drejer sig om vores produkter eller vores levering.  
Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk