Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Termokander, termokoppe og kølebokse fra Stanley Outdoor

Stanley leverer uundværlige produkter til håndværkere og amatører


Udover den velkendte termoflaske, producerer Stanley også en række andre produkter, der er helt uundværlige for håndværkere og amatører, og som er blevet fast inventar på byggepladser eller værkstedet verden over. Det gælder blandt andet også deres termokrus, der er nemme at have med på farten, ligesom deres kølebokse også er smarte til at holde mad og drikke afkølede, når I har gang i et projekt langt væk fra køleskabet.

Produkterne er ikke kun anvendelige til byggeprojektet men også i weekenden, når du er på tur ude i naturen og har brug for både at have varm kaffe og kold mad med. Der er ikke nogen tvivl om, at produkterne fra Stanley er i højeste kvalitet inden for denne type produkter, og det er også derfor, vi har valgt at forhandle dem her hos Toolster.

Kan holde til det hårde miljø på arbejdspladsen


En af de mange grunde til at termokanderne og -krusene fra Stanley er populære på byggepladsen er blandt andet, at de er lavet på en så god og stabil måde, at de kan holde til de mange knubs, de kan blive udsat for på byggepladsen. Det er altså produkter i ufattelig høj kvalitet, hvilket afspejles i deres popularitet blandt de sejeste håndværkere, amatører og friluftsmennesker.

Samtidig er alle produkterne fra Stanley også fri for BPA, hvilket gør dem langt bedre for både dig og for miljøet. Med disse produkter får du nogle tro følgesvende, du kan have med dig i rigtig mange år frem, da de ikke går i stykker eller pludselig stopper med at virke.

Stanley produkter i de fedeste farver og med prisgaranti


Der er ikke noget at sige til, at Stanley har lavet disse populære produkter i de fedeste og mest maskuline farver. Der passer perfekt til den målgruppe, de går efter, som i særdeleshed indeholder håndværkere, fiskere, jægere og friluftsmennesker generelt.

Det afspejler produkterne perfekt med deres sorte og armygrønne farver, der ser godt ud til udendørsbrug og også på byggepladsen eller i værkstedet. Her hos Toolster ved vi, at de passer perfekt ind hos mange af de håndværkere og friluftsmennesker, der finder vejen forbi vores side.

Samtidig kan du også altid finde prisgaranti på de mange fede produkter fra Stanley her hos os, og du finder både kølebokse og termokander i forskellige størrelser, så du kan finde en til dit behov her.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.