Køb din næste skruetvinge, rørtvinge, hurtigtvinge, korpusttvinge m.m. hos Toolster

En skruetvinge kan komme i mange forskellige størrelser og være tiltænkt mange forskellige funktioner. Vi har bestræbt os på at have, hvis ikke dem alle så næsten alle typer, der vil være uundværlige for enhver håndværker, gør-det-selv-mand eller toolster. Vi har små skruetvinger, store skruetvinger, lange skruetvinger, kraftige skruetvinger, skruetvinger med stor udladning m.m. Hvad end dit behov er indenfor tvinger, kan du med garanti finde det her på siden.
Med hurtigtvinger kan du arbejde op til 5 gange hurtigere end ved brug af traditionelle tvinger og den sikrer dig stadig en ensartet opbygning af spændkraft. Hvis du skal arbejde med materialer, der har sarte overflader, bør du investere i en korpustvinge, da den har et mellemlæg, som forhindrer direkte kontakt. En rørtvinge er specialdesignet og udviklet til fastspænding af rør, og vil på den måde gøre dit arbejde med stålrør både lettere og hurtigere at udføre.

Toolster lagerfører kun anerkendte mærker og værktøjsproducenter


Vores tvinger kommer kun fra anerkendte mærker og værktøjsproducenter, herunder Bessey, Irwin og Hultafors. Disse, mener vi, er nogle af de bedste producenter på markedet, når man skal have arbejdet gjort ordentligt, så materialet ikke smutter eller glider ud. Med en af vores tvinger mindsker du således risikoen for uheld, sjusk eller fysiske skader.      
Har du spørgsmål til vores udvalg af spændeværktøj, dine muligheder for levering eller måske et helt tredje område, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Hos Toolster vil vi med glæde hjælpe dig med enhver henvendelse. Du kan ringe til os direkte på tlf. 97 15 15 00 eller skrive en mail til info@toolster.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, er du altid sikret høj værktøjsekspertise og professionel rådgivning.
Få nyheder og tilbud først!