Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Køb Soudal Fix All montagelim hos Toolster - Kæmpe udvalg

Holdbar og ekstrem stærk fugemasse og montagelim


Soudal Fix All Crystal er en fugemasse som alle bør eje. Den kan bruges til flere forskellige arbejdsopgaver både i og udenfor hjemmet, selv de hurtige nødreparationer som også kræver en stærk og "usynlig" lim. Skulle en af dine tagrender f.eks. gå i stykker er det hurtigt at lave hullet eller revnen med Soudal Fix All selvom tagrenden skulle være fyldt med vand og det styrter ned. Fugemassen er også egent til brug i køkkenet, når der f.eks. skal fuges mellem køkkenbordet og vægen eller rundt om vasken, da Soudal Fix All er fødevaregodkendt. Selv ude på badeværelset er fugemassen en særdeles godt valg, da den kan hærde og holde til hård belastning i ekstremt fugtige miljøer og stadig være yderst stærkt. Yderligere er den helt gennemsigtig og derfor et godt valg når der skal laves noget mere diskret eller reparationer af glas.  

Montagelim til alle overflader - Soudal Fix All crystal


Fugemassen kan både lime og hærde på fugtige overflader, selv under vand. Det er bl.a. derfor at Soudal Fix All nærmest er uundværlig da den også er god til nødreparationer i drivvåde miljøer. Den er virkelig også god til at lime glas sammen pga. den høje styrke og fuldstændige transparens uden at limen kan ses. Du vil heller ikke skulle være bange for at glasset skal falde ned efterfølgende. Det er nemt at bruge Soudal Fix All som afsluttende fugemasse pga. den krystalbare transparens som gør man næsten ikke kan se fugemassen. Dog egner Soudal Fix All sig ikke til fugning udendørs selvom den er uv-beskyttet, men under konstant solpåvirkning vil det ødelægge dens vedhæftning.

Soudal Fix All er især også velegnet til at hænge kurve, kroge og spejle op på badeværelset, da den sagtens kan bruges i våde og fugtige miljøer. Fugemassen er så stærk at den nemt kan holde en aluminiumskurv fast på fliserne i brusekabinen og samtidig holde til både shampoo, balsam og børste. Det holder endda til at blive drivvåd flere gange om dagen, og stadig have samme klæbeeffekt.

Soudal Fix All kan både bruges som lim og som fugemasse. Den bruges på næsten alle overflader, dog klæber den ikke til visse plastisktyper f.eks. dampspærre og sorte murerspande, bitumen og teflon. Fugemassen er også tilsat et økologisk svampehæmmer, og derfor ideelt til fugtige miljøer. Den må derfor af samme grund ikke bruges i akvarier.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.