Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Få store, lange skruetvinger fra både Bessey og Hultafors

Som enhver rigtig Toolster ved, så skal man have værktøjet i orden, inden man går i gang med et projekt. Derfor er vores sortiment af skruetvinger også nøje udvalgt, så det kun er en Toolster værdig. En skruetvinge skal nemlig holde ordentligt fast på materialet, når der arbejdes på det, så det ikke smutter eller glider. På den måde mindsker du ulykker i hjemmet. Vi tilbyder kun de bedste produkter af høj kvalitet og har i vores sortiment derfor skruetvinger fra Hultafors og Bessey som er blandt de absolut bedste på markedet. Der findes mange forskellige størrelser, varianter, spændedybder og spændevidder på vores skruetvinger, så de dækker alle behov. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål vedrørende vores sortiment eller noget helt andet. Vi hjælper gerne både på mail eller telefonisk. Vi håber at høre fra dig.Hvad er en skruetvinge?


En skruetvinge er det bedste værktøj til at holde to plader sammen. F.eks. når man holder to pladerne sammen samtid med at man har sine hænder frie til at udføre dit arbejde. Skruetvinger kan næsten bruges til alle byggematerialer samt mange forskellige formål. Mange bruger det til at holde 2 elementer sammen, hvis man skal lime noget sammen og vente på at det tørrer.Hvilke typer håndtag er der på en skruetvinge?


Skruetvingerne findes med forskellige typer håndtag. Det mest almindelige type håndtag på  skruetvinger er træhåndtag. Dog kommer skruetvinger nu også med 2-komponet plastik håndtag som gør at man kan spænde emner fast med højre trykkraft. Håndtaget på en skruetvinge sidder for enden af et gevind som presser to metal emner mod hinanden.Kan man få en skruetvinge i flere størrelser?


Der findes skruetvinger med mange forskellige spændevidder. Spændevidden er den længde som skrutvingen kan spænde fast over. Udover mange forskellige spændevidder fås tvinger også med forskellige udladninger. Udladningen er den afstande tvingen går ind over de emner man skal spænde sammen.Hold to plader sammen imens limen hærder


Skal du lime to emner sammen er det oplagt at bruge skruetvinger til at holde pladerne sammen imens limen hærder. En skruetvinge er et uundværligt stykke værktøj i alle værksteder. Skal du skrue emner samme og være 100% sikker på at de ikke rykker sig under montering er det en god ide at bruge en tvinge. Skal du fastholde eller tvinge emner sammen indenHos vores webshop Toolster.dk finder du skruetvinger fra flere forskellige mærker.


Vil lagerfører fra top producenter som Bessey, Irwin, Hultafors med flere. Vores udvalg af skruetvinger er meget stort, men finder du ikke de tvinger du søger i vores store udvalg af skruetvinger kan vi måske skaffe dem til dig.Køb din skruetvinge i flere størrelser


Vi har helt små skruetvinger til mindre emner samt store skruetvinger til at sammenspænde materialer på op til 200cm i længden. Når du bestiller tvinger hos os er du sikker på kvalitetsværktøj der holder i mange år.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.