Jalas sikkerhedssko Terra 1538
Vælg variant for lagerstatus
Jalas sikkerhedssko Terra 1538
Vælg variant for lagerstatus
Jalas sikkerhedssko Zenit 3018
Vælg variant for lagerstatus
Jalas sikkerhedssko Zenit 3018
Vælg variant for lagerstatus
Jalas sikkerhedssko Pitstop 1568
Vælg variant for lagerstatus
Jalas sikkerhedssko Pitstop 1568
Vælg variant for lagerstatus

Komfortable sikkerhedssko til håndværk, industri, landbrug og transport

Gode sikkerhedssko giver arbejds glæde, så derfor fører vi hos Toolster kun mærker der laver sikkerhedssko i absolut topkvalitet. Du er således sikret et godt arbejdsliv de næste mange år.

Robuste sikkerhedssko for optimal beskyttelse


Når man går rundt ude på f.eks. en byggeplads, hvor der er en risiko for at du kan komme til skade med din fod ved klemning eller tryk fra faldende genstande, er det vigtigt at benytte sig med et par sikkerhedssko. Det er faktisk påkrævet af arbejdsmiljøloven at man skal have sikkerhedssko på under sådan nogle arbejdsforhold. Sikkerhedsskoene er til for at beskytte dig mod risikomomenter, som kan true din sikkerhed. Uden et par sikkerhedssko, er der større sandsynlighed og risiko for at du vil komme til skade med dine fødder ved enten tunge genskade der bliver tabt eller hvis din fod bliver udsat for klem.

Mange former for sikkerhedssko


Sikkerhedsskoene fås i forskellige former for beskyttelse, og her er det vigtigt at du får valgt den rigtige form. På den måde vil du opnå en optimal beskyttelse af dine fødder. Man kan få den helt gængse sikkerhedssko til sorte lædersko og nogle der ligner almindelige sneakers. Mange gange kan man ikke se at det er en sikkerhedssko man har på, det ligner blot et par almindelige arbejdssko. Sikkerhedsskoene er produceret til forskellige formål og har forskellige udtryk, så du har en stor mulighed for at finde lige det par sikkerhedssko som passer til dig og dit behov. Der arbejdes med tre CE-certificeringer på sikkerhedssko, herunder S1, S2 og S3. Alle 3 CE-Certificeringer har det til fælles at de alle har tåkappe, lukket trædeflade, oliebestandig ydersål, energiabsorption og antistatiske egenskaber. Men S1 er lavet af åndbare materialer, hvor S2 er lavet med vandafvisende materialer. S3 er lavet vandafvisende materialer og sømværn.

Kvalitets sikkerhedssko til de varmere dage


Det er selvfølgelig også muligt at få sig et par sikkerhedssandaler. Man skal dog være opmærksom på at det ikke ligner den traditionelle sandal, som man kender den. Sikkerhedssandalen giver den mulighed at dine fødder kan blive nedkølet og få noget luft på de ekstra varme dage.  

 

 

Indkøbskurv

 

 Hurtig levering

 30 dages returret

 

 Prisgaranti på alle vare