Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Kæmpe udvalg af Rothenberger med Prisgaranti

Professionelt kvalitets værktøj til rørinstallationer


Rothenberger er mærkedes ledende inden for værktøj til rør montage. De levere ROBEND bukkeværktøj til bukning af rør i stål, kobber og rustfritstål. Der fås både rørbukker til håndkraft samt kraftige rørbukker på 230v som kan lave den ønskede vinkel hver gang.
Mange rørinstallationer i dag laves med press muffer og vinkler. Det er en hurtig og effektiv løsning. Men for at sikre en perfekt og tæt samling kræver det en pressemaskine. ROMAX fra Rothenberge er en driftssikker electro-hydraulic pressemaskine til den kræsne bruger.

Skal du skære rør gevind har Rothenberger den kraftige el-håndklup SUPERTRONIC, som hurtigt skære rørgevind fra ½” til 2”. Den er utrolig handy og nem at betjene. Slankt hoved som nemt kommer ind hvor pladsen er trængt.

Hos Toolster lagerføre vi også et stor udvalg af gas og lodde værktøj fra Rothenberger som er velegnet til både mindre og større opgaver.

Det bedste værktøj til servicering og vedligeholdelse af rørinstallationer


Når du skal trykprøve et rørsystem for at se om samlingerne er tætte har Rothenberger et bredt udvalg af trykprøvepumper og trykspande. De fås både manuelle til håndkræft samt 230v.
Vi lagerfører også nitrogen trykprøvesæt inkl. flaske.

Til rør rensning har Rothenberger et bredt udvalg af kloakrensebånd, kloakrensefjeder og kloakrenser som effektivt skaber passage i tilstoppede afløb og kloakrør. Skal rense et rør og fjerne aflejringer på indersiden af rør kan R600 rørrenser anbefales. Den klarer opgaven nemt og effektivt.
Til tilstoppede håndvaske og toiletter kan ROPUMP hurtigt trykke skidt proppen løs.

Med ROSCOPE og ROCAM inspektionskamera fra Rothenberger kan du nemt undersøge og finder frem til skader indvendigt i rør. De har kamera og skærm i høj kvalitet som du nemt kan se hvad og hvor der skal repareres.

Alt du behøver til montering og servicering af køleanlæg og vakuum pumper


Hos Toolster finder du et bredt udvalg af Rothenberger værktøj og maskiner til servicering af køleanlæg og aircondition. Se udvalget her.

ROCUT 110 og 160 -en klassiker fra Rothenberger


ROCUT rørskære til kloakrør er nok markedets mest brugte PVC-kloak rør i 110mm og 160mm. ROCUT er utrolig effektiv og nem at bruge når du skal afkorte PVC kloakrør. Den skære og affaser røret i samme arbejdsgang så du får den perfekte afslutning og nemmere montage.


Rothenberger PEX-saks til afkortning af plastslanger og rør


ROCUT plastsaks er perfekt til afkortning af eksempelvis gulvarmeslanger og lignende, da den klipper hurtigt og præcist samme tid med at den ikke deformere slangen. Det gør det nemmere at monter eksempelvis klembøsninger og sikre at rørsamlingerne bliver 100% tætte. ROCUT plastsaks fås i flere størrelser og kan klippe fra 0-42mm plastrør.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.