Varemærke
(4)
Diameter
(1)
(1)

Rokamat

Rokamat er lig med nemt arbejde.  De producerer maskiner, som gør det nemt for håndværkeren at overfladebehandle store overflader i byggeriet.
De har udviklet en universalsliber, som nemt sliber overskydende lim af i forbindelse med opsætning af letbeton vægge. Det smarte ved den er, at man bærer motorenheden i et bælte, så selve maskinen ikke vejer så meget. Maskinen har 2 roterende skiver, der drejer mod hinanden, hvilket gør at den arbejder effektivt og roligt, så man kan holde til at arbejde længere tid med den.
Derudover laver de maskiner med langt skaft, som øger rækkevidden til betonslibning, tørslibning og til slibning af spartelmasser. Disse er konstrueret, således man bærer motorenheden i et bælte for at spare vægt på selve maskinen.

Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk