1: nødvendig information

Når du skal lave en retursag, skal du bruge din faktura eller din ordrebekræftelse.

2: Pak varerne

Pak de varer, som skal returneres - marker fakturaen med "Retur" og vedlæg den varen.

3: Send pakken

Efter varen er pakket, skal du indlevere den ved nærmeste GLS pakkeshop og vi modtager derefter pakken inden for et par dage.

4: Refundering

Så snart vi har behandlet sagen, vil vi overføre det pågældende beløb inden for 30 dage. Skal varen ombyttes til en anden kan du læse mere om hvordan du gør det her.

Sådan returnere du vare til Toolster

Sådan returnerer du varer til Toolster.dk

1. 30 DAGES FORTRYDELSESRET

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller internettet har forbrugeren 30 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes inden for 30 dage tilbagebetaler vi varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til pakkepost eller anden fragtmand senest 30 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Toolster ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor du, ud fra en vurdering foretaget af Toolster, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Toolster returnerer beløbet inden for 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.


2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er to måder du kan returnere varen på

1. Du kan nægte at modtage varen fra postvæsenet eller lade være med at afhente varen i pakkeshop. I denne sammenhæng beder vi dig om at gøre postvæsenet opmærksom på, at de straks kan returnere varen til Toolster. Returfragten modregnes på kreditnotaen.

2. Du kan modtage varen fra postvæsenet og efterfølgende inden for de næste 30 dage, returnere varen til Toolster. I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerende varer er købt hos Toolster.

Returadresse
Toolster ApS
H C Lumbyes vej 20
7430 Ikast

OBS!
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto samt pakker sendt til pakkeshops nægtes modtaget af Toolster.  Alle returpakker skal sendes direkte til Toolster.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning.

3. FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til Toolster skal være forsvarligt indpakket.

Toolster anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS systemet og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Toolster. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

4. ER DU I TVIVL?
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 15 15 00 eller mail: info@toolster.dk. Så hjælper vi dig gerne med at få returneret din vare.

 

Indkøbskurv

 

 Hurtig levering

 30 dages returret

 

 Prisgaranti på alle vare