Varemærke
(7)
(4)
(6)

Pumper

Med det ustadige og lunefulde danske vejr er der brug for effektive dykpumper til at fjerne de uønskede vandmasser. Der komme mere og mere nedbør enten i korte voldsomme byger eller i meget lange perioder så jorden og kloaksystemerne ikke kan følge med. Og der kommer oftere kraftige storme som gør at vandmasserne bliver presset ind i landet og oversvømmer store områder.
Toolster har et stort udvalg af pumper som kan hjælpe dig med at tømme din kælder som står under vand. Det er effektive dykpumper som kan hurtigt kan få bugt med vandmasserne. Vi har kælder pumper med bundsug som fjerne vandet helt ned til få mm.
Vi kan også levere pumper med svømmer/flyder afbryder som selv går automatisk i gang når vandstanden stiger disse kalder også for skaktpumper.
Har du i gang i en udgravning som blive oversvømmet af grundvand eller regnvand har vi kraftige entreprenørpumper som klare mudderet urent vand samt slam og sand.

Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål så hjælper vi med at finde en pumpe som kan hjælpe dig.

Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk