Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Effektive kvalitets pumper forhandles hos Toolster

Solide, effektive og langtidsholdbare pumper


I dette udvalg af pumper finder du udelukkende solide, effektive og langtidsholdbare varmepumper, der vil kunne løse netop din opgave. Vi har varmepumper med forskellige kapaciteter, således du kan vælge en passende til dit behov. Du kan se mere her i vores varesortiment.
Kapaciteten giver et meget godt billede af, hvor meget pumpen er i stand til maksimalt at kunne yde. Denne angives i liter pr minut, og er derfor et udtryk for, hvor meget vand, der kan pumpes i minuttet. Vi har et udvalg af pumper med forskellige kapaciteter for at være fleksible over for dig, hvormed du kan finde en pumpe passende dine behov og krav.
Dernæst er der i udvælgelsen tænkt på detaljen for at øge mulighederne for, at din pumpe købt hos os kommer til at holde mange år frem i tiden. Dette kan eksemplificeres i en af vores varmepumper, der er opbygget på en måde, der gør, at partikler ikke kan trænge ind i huset på pumpen. Sådan undgås det, at hjulet bliver svinet til og derved vil den køre bedre og holde længere tid.
Samtidigt er der ved en model som denne sikret fri afstand mellem hjul og pumpehus, så der er en stor gennemstrømning og stabil pumpning. Sådanne små detaljer har vi udset ved hver model, så du hos os kan vide dig sikker på at få de bedste produkter.

Til mindre såvel som til større opgaver


Kapaciteten på tværs af de forskellige modeller vil som nævnt variere. Derved vil du kunne finde pumper til mindre opgaver i hjemmet såvel som til større opgaver i erhvervet. Vi har tilmed større entreprenørpumper, der kan pumpe små sten, slam osv. Det kan gøre gravearbejdet en hel del lettere, mens du kan pumpe vand væk fra arbejdsområdet.
Derudover har vi pumper til spildevand, som du kan montere ved hjælp af et trekantsstik. Andre modeller af andre typer af pumper vil være også være mulige at montere ved ganske enkel monteringsteknik. Andre er dog mere tiltænkt at kunne benyttes rundt forskellige steder. Det vil der naturligvis være tænkt over i designet, så de er lette at flytte rundt på. Ved de transportable varianter er der materialeminimeret, så den er så let som muligt, mens der vil være et håndtag, så pumpen er let at bære rundt på. '

Pumpning i felten? Overvej benzindrevet pumpe


Vælger du en transportabel model, skal du være opmærksom på, hvorledes den er drevet. Nogle vil være eldrevet, hvorfor der kræves, at du har en strømforsyning i nærheden. Hvis ikke du har det, kan du overveje en benzindrevet pumpe. Denne kan du let have med rundt, og du behøver ikke at have en strømforsyning i nærheden.
Der er mange forskellige pumper i vores sortiment, der egner sig til forskellige opgaver. Det kan være udfordrende at finde hoved og hale i, mens det kan være en udfordring at vide, hvad der er vigtigst for dig at have øje for. Med vores 20-års erfaring hjælper vi gerne dig.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.