Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Sådan finder du dit næste Pro-Fit produkt


Det kan være svært at finde ud af, hvilke af de skarpe husave og murbor, du skal anvende, og hvis du har brug for specifik rådgivning til lige præcis dit næste projekt, er vi hos Toolster.dk altid klar til at give dig den rådgivning, du har behov for. Tag endelig kontakt til os i dag og hør nærmere.

Når du skal vælge dit Pro-Fit produkt, er det ikke noget problem, hvilket materiale du skal bruge hulsaven eller murborret til, for det kan blandt andet bruges til følgende produkter:

•Mursten
•Keramisk materiale op til ridsehårdhed 6
•Træ
•Gasbeton
•Gips

Og meget mere. Du får nogle alsidige produkter fra Pro-Fit, der kan anvendes til alle mulige forskellige projekter, og som kan give dig det resultat, du leder efter.

Samtidig får du her hos Toolster.dk naturligvis prisgaranti på produkterne, så du kan være sikker på at finde den bedste pris her hos os.

Mange grunde til at vælge Pro-Tip


Når du vælger at købe hulsave og murbor fra Pro-Tip, er der rigtig mange grunde til at vælge netop dette mærke. Blandt andet kan du være sikker på, at produkterne kan holde i rigtig mange år og fastholde sin høje effektivitet.

Du får også den smarte Drill & Drop funktion med deres redskaber, hvilket betyder, at du kan fjerne alt materialet fra saven med bare et enkelt tryk. Det er kun noget, du finder hos Pro-Tip. Det betyder også, at arbejdet kan klares op til 10 gange hurtigere, end hvis du bruger nogle af de traditionelle løsninger.

Pro-Tip produkterne holder for evigt og er nemme at vedligeholde


En anden grund til at vælge Pro-Tip produkterne er, at du får en livstidsgaranti fra Pro-Fit på deres adaptere, hvilket betyder, at de ikke er bange for at love dig, at deres produkter er af højeste kvalitet.

Derudover fungerer deres hulsave så smart, at den ikke bliver varm, når den er i brug, og derfor kan du slippe for at brænde dig, selvom du kommer til at røre ved den efter brug. Det kan du altså med andre ord sagtens gøre. Det gør hulsaven nem og sikker at bruge for alle – både håndværkere og amatører.

Du får også nogle produkter, der er nemme at vedligeholde. Faktisk kræver de ikke vedligeholdelse, og det gør det meget nemmere at have med at gøre.

Det er svært at få øje på, hvorfor Pro-Fit ikke skulle være alles foretrukne valg, når du kommer til hulsave og murbor, og med Drill & Drop funktionen får du effektivitet og høj kvalitet på samme tid.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.