Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Find et stort sortiment af produkter til fastgørelse i træ hos Toolster

Paslode sætter standarten inden for gasdrevet sømpistoler


Efter at have lavet verdens første trykluftdrevet klammepistol var næste skridt at gøre håndværkeren fri af ledninger og slanger. Verdens første slangefri sømpistol blev lanceret af Paslode i 1980’erne, og den teknologi har siden gjort en stor forskel for håndværkere på byggepladsen. I dag er Paslode kendt for at være i førersædet inden for gasdrevet sømpistoler, og det revolutionerende Ci system, der automatisk regulerer gasdoseringen i forhold til temperaturforholdene og sikre brugeren en driftssikker pistol.
Paslode Impulse er universalt gasdrevet værktøj til taglægtning, klemlister, sternbrædder, tagpap, forskalling, udhængsbrædder, beklædning, skillevægge, sømbeslag og meget andet. Let og kompakt.

En sømpistol er ikke meget ved uden søm


Hos Toolster kan vi levere et bredt udvalg af Paslode søm, dykkere, stifter, klammer mm.  Vi tilbyder ”ammunition” til gas- og trykluftdrevne værktøjer samt der tilhørende forbrugsvarer. Fælles for alle forbrugsvarerne er at det er af højeste kvalitet og at det opfylder alle krav til sikre og holdbare løsninger i byggeriet. Bruger du Paslode´s værktøjs systemer et du sikret driftssikre arbejdsgange uden irriterende funktionsfejl.

Vedligehold din gaspistoler og sikre optimalt drift


En gas sømpistol er et dejligt stykke værktøj som gør det til en leg at skyde søm i. Men det er et fintfølende værktøj som kræver at det bliver vedlige holdt og renset en gang i mellem for at skyde optimalt. Gør det derfor til an vane at rense og smøre den med Paslode´s rengøringsspray når du har skud.

Paslode er meget andet en sømpistoler og søm


Udover sømpistoler og skudsøm har Paslode også et af markedets største, mest komplette sortimenter af bygningsbeslag. De producere alt inden for bygningsvinkler, bjælkesko, vindtræksbånd, normplader, vinkelbeslag. Alt sammen af højeste kvalitet og lavet til at overholde de stærkeste krav inden for byggeri. Kontakt Toolster på 97151500 eller info@toolster.dk for at få et tilbud på bygningsbeslag til dit næste projekt.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.