OS støvmaske med ventil FFP2-V 4207 12 stk

OS støvmaske med ventil FFP2-V 4207 12 stk

DKK 129,00
(DKK 103,20 ekskl. moms)
   På lager 1-3 dage
Antal
Varenummer: 1983
Beskytter mod sundhedsskadelige og giftige partikler, Klasse FFP2 NR D - V, Med udåndingsventil, Tætningskant over næsen, Uden metaldele, Formstøbt maske med hudvenlig foam-forstærkning, Latexfri elastik, 4-punkts fastgøring med plastspænder, Æske a 12 stk.
Vis mere
Vis mindre
Mest populære
Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk