CLC Værktøjssikring håndled
Forventet levering 2 - 4 dage
CLC Værktøjssikring håndled
Forventet levering 2 - 4 dage
CLC Værktøjssikring
Forventet levering 2 - 4 dage
CLC Værktøjssikring
Forventet levering 2 - 4 dage
CLC Værktøjssikring Heavy-Duty
Forventet levering 2 - 4 dage
CLC Værktøjssikring Heavy-Duty
Forventet levering 2 - 4 dage

VÆRKTØJSOPBEVARING, TRANSPORTKASSE M.M. FINDER DU HER

Uanset hvilken opbevaringsløsning du søger i form af værktøjskasser, sortimentsbokse og transportkasser, finder du det her. Det kunne også tænkes, at du søgte et alternativ til den traditionelle opbevaringskasse, hvor birketræsfiner-bokse i et væld af størrelser er det rette for dig? Eller måske er det en lærlingekasse eller systainer, du står og mangler? Uanset hvad finder du det her. Kontakt os gerne og få mere information vedrørende vores opbevaringsmuligheder.

Skab orden i rodet med vores værktøjskasser


Har du ofte oplevet at du ikke kan finde dit værktøj? i et projekt kan ens værktøj hurtig blive væk. Opbevar dit værktøj så du let kan finde det, og samtidig bliver der passet godt på det. Opbevar værktøj i en robust værktøjskasse som giver orden og overblik. Hos Toolster har vi solide og højkvalitets værktøjsopbevaring.

Har du også prøvet at gå frem og tilbage mellem skur eller bil og der hvor du skal arbejdes? Tit bliver skruerne væk, eller triller alle mulige sted hen. Du bliver afbrudt i dit arbejde og spidler en masse tid. Den tid er slut nu, køb en rummelig og god værktøjskasse så du har det hele ved hånden. Det bliver også meget nemmere at transportere.

Vi har opbevaring med ruminddelt kasser, som du kan bruge til skruer, søm eller bits. Vi har også ruminddelte kasser i “kommode” design, som endda også har bærehanke. De kan også hænges på væggen eller stilles på en hylde. Uanset om du er erfaren håndværker eller helt ny og lige begyndt at interessere dig for gør-det-selv så er en værktøjskasse næsten uundværlig. En opbevaringskasse er også en god gaveidé til f.eks. unge mennesker der flytter hjemmefra. Hos toolster finder du også komplette lærlingesæt inkl opbevaringskasse som du finder HER

Hvilken værktøjskasse skal jeg vælge?


Du skal næsten altid tage udgangspunkt i dig selv, når du skal vælge en værktøjskasse. Værktøjkasse i plast er det mest populære fordi de ikke vejer ret meget, og kan tåle vand, fugt og kan bruges udendørs. Og selvom de er lavet af plast kan de faktisk også nogle gange bruges som skammel så man kan stå ovenpå dem. Er det tunge redskaber som slagboremaskiner mm. så kan en kasse af metal være en god idé til den tunge vægt. Metal kan dog godt ruste ved udendørsbrug hvis de ikke er af rustfri stål.

Værktøjs- og opbevaringskasser til alle formål


Vores opbevaringskasser er også perfekte til handymanden med meget værktøj og løse dele dertil. Hvis du skal assistere din nabo, svigermor eller en anden er en værktøjskasse også perfekt som partner. Du kan også bruge vores opbevaringskasser, til f.eks. fotoudstyr eller hobbyting som lego brikker. Er du en der går meget op i fjernstyrede biler eller lignende kan du også bruge vores værktøjskasser til at opbevare og transportere alt dit udstyr i.  Du kan se vores store udvalg af værktøjskasser, opbevaringsbokse og sortimentbokse her på vores side. Vi har både kasser i træ og plastik med mere.

 

 

Indkøbskurv

 

 Hurtig levering

 30 dages returret

 

 Prisgaranti på alle vare