1: lav en retursag

For at lave en ombytning skal vi have den gamle vare retur. Se evt. hvordan man opretter en retursag her.

2: Pak og send varerne

Pak de varer som du skal returnere, marker fakturaen med "retur" og vedlæg den varen, indlever pakken hos den nærmeste GLS pakkeshop.

3: Bestil en ny vare!

Det er VIGTIGT, at du selv laver en ny ordre på den ønskede vare.

4: vent på din ombytning

Ved modtagelsen af returneringen vil vi overføre det pågældende beløb inden for 30 dage. HUSK selv at bestille en ny vare.

Sådan ombytter du en vare hos Toolster

Sådan ombytter du varer til Toolster.dk

Ombytning

Hvis du fortryder dit køb eller blot ønsker at bytte din vare til en anden, det kan være grundet forkerte farver, størrelser, model mm. Skal du returnere varen, og derefter selv HUSKE at gå ind på Toolster.dk og oprette en ny ordre på den rigtige vare.

Når vi har modtaget den returnerede vare, udbetaler vi beløbet til dig inden for 30 dage, via samme betalingskanal som du benyttede ved ordren.

Returadresse
Toolster ApS
H C Lumbyes vej 20
7430 Ikast

Toolster anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS systemet og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Toolster. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

OBS!
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto samt pakker sendt til pakkeshops nægtes modtaget af Toolster.  Alle returpakker skal sendes direkte til Toolster.

Er du stadig i tvivl om hvad du skal gøre?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 15 15 00 eller mail: info@toolster.dk. Så hjælper vi dig gerne med at få byttet og returneret din vare.

 

Indkøbskurv

 

 Hurtig levering

 30 dages returret

 

 Prisgaranti på alle vare