Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Produkter til både privat og industrielt brug


Nilfisk har produkter i mange forskellige prisklasser og med forskellige funktioner, så de hver især passer til forskellige behov.
Hvis du er træt af dine nuværende rengøringsprodukter og ønsker at opgradere dem i privat regi - fx din støvsuger - er det en oplagt mulighed at kigge på støvsugere fra Nilfisk, der netop er kendetegnet for deres fantastiske sugeevne.
Omvendt kan det være en god forretning for dig, der ejer et rengøringsfirma, at investere i produkter af god kvalitet, der gør rengøringen over for kunder både hurtig, effektiv og yderst grundig - til alles store tilfredsstillelse.
Udvalget af produkter spænder vidt:

Støvsugere
  -  Almindelig støvsuger - til privat og industrielt brug, hvis du ønsker en støvsuger med ekstraordinær sugeevne, som kan levere et
blændende resultat.
  -  Kombisuger - til mere krævende industrielle opgaver, da den både kan suge affald, væsker og meget fint støv.
  -  Vådsuger med pumpe - ideel til industrielle opgaver, der kræver en god opsugning af væske fx grundet oversvømmelser.

Fejemaskiner
  -  Walk-behind - en mindre og robust fejemaskine fra Nilfisk, der kan skubbes med hænderne, og som gør den daglige rengøring nem og hurtig i fx din butik.
  -  Stor maskine med siddeplads - til industrielt brug i større lagerlokaler, butikscentre, afdelinger m.m.

Gulvvaskere
  -  Walk-behind - en gulvaskemaskine er en ideel løsning til dig, der har større lokaler, og som mangler en effektiv måde at sikre den faste rengøring på. Med en maskine som dette sparer du mange timer på gulvvask samtidig med, at den faktisk giver et bedre resultat end en almindelig manuel gulvvask.

Andre rensemaskiner - her indgår både højtryksrensere og hedtvandsrensere fra Nilfisk, der kan bruges industrielt, så du kan spare dig selv og dine ansatte for en masse arbejdstimer.

Få råd og vejledning af eksperter


Udvalget af gode kvalitetsprodukter fra Nilfisk er meget stort, og det kan derfor virke svært og uoverskueligt at finde det helt rigtige produkt, der passer til dine forventninger.

Hos Toolster sidder vi altid klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål, som du måtte have angående vores produkter. I fællesskab kan vi finde frem til den bedste og mest gunstige løsning for dig, uanset om du handler til privat eller industrielt brug. Vi har Nilfisk produkter, der passer til ethvert behov.

Hvis du har brug for længere vejledning omkring vores produktsortiment, kan vi tilbyde dig professionel konsulentvejledning, så du er sikker på at investere i de helt rigtige produkter. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har behov for hjælp.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.