Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Find klinger til multitool her hos TOOLSTER

Vi har kvalitets klinger fra CMT, Coram, FEIN og Festool til forskellige materialer. Skal du skære i træ, metal, plast eller mørtelfuger med dit multitool kan du finde  klinger der passer her.

Vi lagerføre klinger til de forskællige typer af mulitcutter som er på markedet.

TOOLSTER lever multicutter klinger hurtigt og selvfølgelig til skarpe priser.

Ofte stillede spørgsmål


Hvad bruger man en multicutter til?
En multicutter er et elværktøj, der kan håndtere mange forskelligartede opgaver. Deraf også navnet. Man kan både få en multicutter med batteri eller som 230V maskine med ledning. Selvom multicutteren kan håndtere mange forskellige opgaver, kræver det at man har det rette tilbehør. Du bør derfor overveje, hvilken multicutter klinge, der passer bedst til dit projekt.

Hvilke klinger til multicutter?
Hvilken klinge du skal bruge til din multicutter afhænger i høj grad af opgaven, som du står overfor. De har nemlige forskellige egenskaber og egner sig derfor til forskellige formål. Din multicutter klinge skal både passe til materialet der skal skæres i og til opgavens størrelse. De runde klinger er eksempelvis gode til at skære i noget stort, mens de kantede er oplagte til små udskæringer.

Hvad er Starlock?
Starlock er en serie af klinger til multicutter, som er lavet i et samarbejde mellem Fein og Bosch. Starlock er lavet i tre forskellige varianter. Starloch, Starlock Max og Starlock Plus. Formålet med de tre varianter er, at man kun kan bruge den klinge, som passer bedst til ydelsen på den enkelte maskine. Starlock er en høj kvalitets klinge, som kan bruges på langt de fleste multicuttere.

Hvordan ved jeg at min klinge skal udskiftes?
Der er flere forskellige måder at finde ud af, om din multicutter klinge trænger til en udskiftning. Først og fremmest kan du tage et kig på tænderne, og vurdere om de ser slidte ud. En anden måde, er en vurdering af om den stadig skærer hurtigt og nemt. Går det langsomt eller er der meget modstand, er det nok på tide med en ny klinge.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.