BLACK FRIDAY

23. november 2018
BLACK FRIDAY
Velkommen til Black Friday hos Toolster.dk!!!

Hos Toolster starter Black Friday den 23/11-2018 kl. 00.01 og tilbuddene kører frem til søndag den 25/11-2018 kl. 23.59. Vores tilbud gælder så længe lager haves.
Vi har udvalgt nogle vare som vi sætte ekstra meget ned på dagen, de vil først blive offentligt gjort på selve dagen så husk at kig ind på shoppen. Der er mulighed for en ekstra god handel.
Skulle der være vare som du ikke har nået at få fat i, kan du kontakte os på mail eller telefon. Så ser vi om ikke vi kan hjælpe dig.
Black Friday er et helt specielt udsalg med meget lave priser på kvalitets værktøj. Begrebet stammer fra USA og markere dagen efter Thanksgiving, hvor butikker og webshops frister med priser der er helt i bund. Mange bruger dagen til at kickstarte julehandlen eller til at forkæle sig selv med ekstra lækre kvalitetsvare.
Dagen har siden 2005 været den største og travleste handels dag i USA med en omsætning på et svimlende milliardbeløb.
Man så det første gang i Danmark i 2013 og her har det også år efter år slået salgsrekorder og bliver mere og mere populært.
Begrebet Black Friday stammer efter sigende fra Philadelphia hvor veje og gader var ”sorte” af biler og mennesker på denne udsalgsdag.
*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.